Transport op maat

Pipowagens, schaftketen, bruggen, antennes, opslagcontainers, bouwmaterialen... je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het transporteren.

Dankzij een flexibel wagenpark, up-to-date certificeringen en kundige advies-, plannings- en transportmedewerkers kunnen wij je snel helpen aan passend transport voor je producten.

Ook voor het vervoer van de meeste bulkgoederen, bouwstoffen en grondstofstromen hebben wij de nodige up-to-date milieuvergunningen.

Dankzij de ervaren vakkrachten in onze eigen werkplaats is ons wagenpark altijd bedrijfszeker.

Zo regelen wij een snelle doorlooptijd van jouw transport op maat!

Internationaal transport

Wij vervoeren je goederen zowel nationaal als internationaal, afhankelijk van het soort goederen en de benodigde vergunningen en certificeringen. 

Traceerbaarheid van zendingen

Als je een zending vervoert, wil je natuurlijk volgen waar je goederen zich bevinden. Al onze trucks zijn uitgerust met GPS, waardoor wij je goederen via Fleet Management software real-time kunnen tracken.

Risico's en compliance-vereisten

Als wij een transport voor jou verzorgen, kijken wij altijd samen met jou met welke douanevoorschriften, belastingen, verzekeringen, milieuvergunningen en ander juridische aspecten je rekening moet houden. Wij hebben de nodige certificeringen, zoals VIHB, TCVT, ISO, VCA en code 95.

Wij nemen bovendien verantwoordelijkheid voor ons aandeel in de keten, waardoor jij altijd zeker bent dat de herkomst en bestemming van jouw grondstoffen (of jouw afval) bekend zijn en dat wij de meest milieuvriendelijke transportoplossing kiezen voor jouw vraagstuk. Desgewenst kunnen we dat staven met BREEAM-rapportages. 

Duurzame transportopties

Net als jij, vinden wij het belangrijk om de impact van ons wagenpark op het milieu te minimaliseren.

Wij werken daarom met boordcomputers die het rijgedrag en verbruik van onze chauffeurs bijhouden. We coachen ze ook actief op hun rijgedrag, waardoor we al jaren substantiële brandstofbesparingen realiseren én minder ongevallen en schades veroorzaken.

Plaatsen waar wij transport verzorgen zijn bijvoorbeeld: AaltenAlmeloAlmenApeldoornArnhemBaakbeekbergenBeltrumBorculoBorneBrummenDeldenDenekampDoetinchemDeventerDiepenveenDierenDoesburgEefdeEerbeekEnschedeEmstEnterEpeEpseLichtenvoordeNeedeNijbroekGoorGorsselGroenloHaaksbergenHellendoornHaarloHengeloHoltenKlarenbeekLosserLoenenLochemMarkeloOldenzaalOlstOotmarsumRaalteRekkenRijsenRuurloSilvoldeSteenderenTeugeTubbergenTwelloUlftVaassenVarsseveldVordenVoorstVriezenveenWichmondWierdenWijheWilpWinterswijkZelhemZwolle en Zutphen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen