Woonrijp maken

Woonrijp maken

Rouwmaat is een betrokken partner bij het woonrijp maken van uw bouwterrein. Dit omvat het afwerken van openbare delen van een bouwterrein voor uiteindelijk gebruik. Het betreft het aanbrengen van voorzieningen op of in het maaiveld zoals de definitieve verharding, kolken, straatverlichting en groenvoorzieningen. Onze vakmensen zijn deskundig, betrokken en bovenal thuis in de regio. Wij bieden u een zorgeloos uitvoeringstraject en garanderen daarbij de kwaliteit. Voor alle werkzaamheden op het gebied van bestrating & infra bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres.

Wij bestraten onder andere:

  • Bedrijfsterreinen;
  • Parkeerplaatsen;
  • Opritten;
  • Terrassen;

Bestrating: vaardige handen en machines

Vele honderdduizenden vierkante meters straatwerk zijn al gelegd door onze vakmensen en hun moderne machines: van terrassen tot inritten. Van complete bedrijfsterreinen tot woonwijken. Onze stratenmakers beheersen niet alleen het ouderwetse handwerk, maar zijn ook gespecialiseerd in machinaal bestraten. Ook het herbestraten gebeurt, indien mogelijk, machinaal.

Infra: thuis in uw werk

Voor gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars is Rouwmaat een infrapartner met een  flinke toegevoegde waarde. De betrokkenheid en het vakmanschap dat we aan de dag leggen, leidt tot meer kwaliteit bij onder andere de complete inrichting en reconstructie van woon- en bedrijfsterreinen, (re)constructies van wegen en rioleringen met infiltratievoorzieningen en de aanleg en het onderhoud van beschoeiingen en waterpartijen. Rouwmaat: infra van A tot Z.

Kosten bestrating

Bent u benieuwd wat bestraten kost? De kosten van bestrating zijn van verschillende factoren afhankelijk, zoals de grootte en complexiteit van een project. Voor een indicatie van de kosten en prijzen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Machinaal bestraten

Van complete bedrijfsterreinen tot woonwijken. Onze stratenmakers beheersen niet alleen het ouderwetse handwerk, maar zijn ook gespecialiseerd in machinaal bestraten. Ook het herbestraten gebeurt, indien mogelijk, machinaal.

Wegenbouwstoffen

Bij Rouwmaat bent u aan het juiste adres voor fundatiemateriaal voor asfaltwegen en klinkerbestratingen. Wij kunnen u de wegenbouwstoffen agrac en gestabiliseerd zand leveren, zodat u goed bent voorbereid bent op de bestrating- of wegwerkzaamheden.