Rouwmaat voert voor diverse opdrachtgevers verschillende soorten graafwerk uit. Eén van deze werkzaamheden is het bouwrijp maken van terreinen als voorbereiding op een nieuw aan te leggen weg, bouw van een rotonde of woonwijk. Onze vakkundig opgeleide medewerkers werken altijd volgens onze strikte kwaliteit- en veiligheidsnormen en hebben veel ervaring met het bouwrijp maken van percelen.

Wij maken het u makkelijk en zorgen ervoor dat u het terrein opnieuw kunt inrichten, zodat u de grond kunt gebruiken voor de bouwkundige vervolgwerkzaamheden. Rouwmaat kan u tijdens alle fases van de bouw ondersteunen, adviseren en de benodigde werkzaamheden uitvoeren.

Duurzame totaaloplossing

Rouwmaat is uw duurzame totaaloplossing op het gebied van grond- weg- en waterbouw. Van de voorbereidende werkzaamheden, zoals het bouwrijp maken, tot de daadwerkelijke uitvoering van de infrawerkzaamheden. Wij verzekeren u van een optimale service en een professionele aanpak.

Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden om de grond volledig bouwrijp te maken. Van het voorbelasten tot de grondophoging en van het verwijderen van begroeiing en groenvoorzieningen tot het aanleggen van (natuurlijke) waterpartijen. Rouwmaat heeft alle kennis en ervaring in huis om deze werkzaamheden volledig voor u te verzorgen.

Uitgebreid machinepark voor het bouwrijp maken van grond

Tijdens het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden kunnen onze medewerkers bouwen en vertrouwen op een uitgebreid machinepark. Dit uitgebreide machinepark stelt ons in staat om de werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor het bouwrijp maken van grond op een volledig zelfstandige manier en compleet in eigen beheer uit te voeren.

Aanleggen van riolering

Indien een perceel bouwrijp gemaakt moet worden voor de bouw van een nieuwe woonwijk, worden vaak ook de kabels en leidingen voor nutsvoorzieningen en de riolering aangelegd. In de laatste fase van de bouw kunnen dan de woningen direct aangesloten worden zonder dat er nog veel graafwerk voor nodig is. Ook deze werkzaamheden voeren wij graag voor u uit. Rouwmaat biedt complete deskundigheid in uitvoering, advisering en begeleiding van grondwerk én graafwerk.

Meer weten over bouwrijp maken?

Wilt u als gemeente, overheid of bedrijf grond bouwrijp maken of rioleringen laten aanleggen? Vraag dan geheel vrijblijvend direct een offerte bij ons aan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen