Rolcontainer huren

Bij Rouwmaat kunt u diverse rolcontainers huren voor het gescheiden inzamelen van bedrijfsafval. Voor ieder type afval hebben wij een geschikte rolcontainer beschikbaar. Denk hierbij aan restafval, papier/karton, bedrijfsmatige plastic en metalen (BPM) of glas. Rouwmaat levert zowel kunststof- als stalen rolcontainers. De rolcontainers voor bedrijfsafval zijn verkrijgbaar in verschillende maten: van 240 liter tot en met maar liefst 2.500 liter.

Wij rijden onze routes in de Achterhoek, Twente en Steden Driehoek.

U kunt in 4 stappen eenvoudig een offerte aanvragen voor een rolcontainer(s) passend bij uw afvalvraagstuk.

Voor welk afval is de rolcontainer geschikt?

De rolcontainers van Rouwmaat zijn geschikt voor het inzamelen van verschillende types afval, namelijk:

Rolcontainer huren

U kunt in onze webshop eenvoudig uw rolcontainer huren. Het voordeel hiervan is dat u zowel het formaat als de ledigingfrequentie van uw rolcontainer compleet naar uw wens met ons kunt afstemmen. De kosten voor het huren van een rolcontainer bij Rouwmaat zijn inclusief:

  • Huur van de rolcontainer
  • Lediging van de container
  • Afvoer en bewerking van het afval

Bij Rouwmaat is uw afvalverwerking in vertrouwde handen. Wij zamelen uw afval snel en volgens afspraak in. Ingezameld afval wordt bij ons gesorteerd en zoveel mogelijk hergebruikt. Samengevat: Wanneer u een rolcontainer bij Rouwmaat huurt, heeft u geen omkijken meer naar uw afval en draagt u bij aan een beter milieu.

Advies inzamelen bedrijfsafval

Welke container er voor u het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid afval en uw beschikbare ruimte. Twijfelt u wat de slimste oplossing voor uw afval is? Neem dan persoonlijk contact op met Elco Rouwmaat.