frank-beurskens Frank Beurskens
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Container huren

Container huren

U kunt bij Rouwmaat snel en goedkoop een afvalcontainer huren. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van afvalverwerking en recycling. Afhankelijk van het type- en de hoeveelheid afval die u heeft, kunt u bij Rouwmaat diverse containers huren. Ons aanbod met containers voor verhuur bestaat uit:

Container huren in onze webshop

Wanneer u een container wilt huren voor uw afval, bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Of het nou gaat om bedrijfsafval, papier- en kartonafval, glasafval, bouw- en sloopafval, puinafval, groenafval, tuinafval of grofhuishoudelijk afval; bij Rouwmaat bieden we u altijd een oplossing in de vorm van de juiste afvalcontainer. Huur uw afvalcontainer snel en eenvoudig in onze webshop. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie treft u hier onze folder over het huren van containers aan.

Container huren: soorten containers

Rolcontainers
Bij Rouwmaat vindt u rolcontainers van 240 t/m 5000 liter, deze rolcontainers kunt u gebruiken voor de volgende types afval: bedrijfsafval, papier- en kartonafval, archiefvernietiging, glasafval of swill.

Afzetcontainers
Ook heeft Rouwmaat afzetcontainers in de afmetingen van 3 t/m 40 m³. Deze afvalcontainers kunt u gebruiken voor  het inzamelen van diverse afvalstoffen, denk hierbij aan: bouw- en sloopafval, puinafval, groenafval, tuinafval, dakafval of grofhuishoudelijk afval (Ook wel grofvuil genoemd). De meest verhuurde afvalcontainer is de 6 m³ container, deze afvalcontainer past precies in een parkeervak en kan worden gebruikt voor alle genoemde afvalstoffen.

Perscontainers
Rouwmaat heeft perscontainers in diverse afmetingen, met of zonder beladingssysteem voor rolcontainers.  De perscontainers comprimeren het afval ongeveer 1 op 4. Deze perscontainers worden veelal gebruikt voor het inzamelen van: bedrijfsafval of papier- en kartonafval. Als u grote hoeveelheden afval af te voeren heeft, brengt u de transportbewegingen terug waardoor u een kostenbesparing kunt bewerkstelligen.

Ondergrondse afvalcontainers
Rouwmaat verhuurt (semi-) ondergrondse afvalcontainers in de afmetingen van 800 t/m 5000 liter.  (Semi-)ondergrondse afvalcontainers zijn uitermate geschikt voor horeca, recreatie, verzorgingshuizen, scholen en kantoren. Door de grotere opslagcapaciteit onder de grond kan het aantal ledigingen worden verminderd. Dit zorgt voor minder transportbewegingen, uitstoot en draagt bij aan een efficiëntere afvalinzameling. De (semi-) ondergrondse afvalcontainers worden veelal gebruikt voor het inzamelen van bedrijfsafval, maar er zijn ook uitstekende mogelijkheden om ze te gebruiken voor het inzamelen van papier- en kartonafval of glasafval. 

Opslagcontainers & zeecontainers
Voor de opslag van materialen heeft Rouwmaat ook opslagcontainers of zeecontainers in haar assortiment, de inhoud hiervan is 10 tot 30 m³.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met onze afdeling verkoop, zij helpen u graag verder. Daarnaast treft u hier onze informatiefolder aan over het huren van containers.

Rolcontainer huren

Bij Rouwmaat kunt u diverse rolcontainers huren. Voor ieder type afval hebben wij een geschikte rolcontainer voor u beschikbaar. Onze rolcontainers zijn verrijdbaar, wat ze bijzonder flexibel en eenvoudig te hanteren maakt. Wij hebben zowel kunststof- als stalen rolcontainers en deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten: van 240 liter tot en met maar liefst 5.000 liter.

Lees meer

Afzetcontainer huren

Bij Rouwmaat kunt u diverse afzetcontainers huren. Dit zijn niet verrijdbare afvalcontainers, die met name geschikt zijn voor grotere hoeveelheden afval. Afhankelijk van het type afval dat u heeft, hebben wij zowel open als gesloten afzetcontainers beschikbaar.

Lees meer

Perscontainer huren

Heeft uw bedrijf grote hoeveelheden afval af te voeren? Bij Rouwmaat kunt u diverse perscontainers huren, geheel afgestemd op uw wensen. Ontdek hier wat de voordelen zijn van een perscontainer voor uw bedrijf en welke mogelijkheden er zoal zijn.

Lees meer

Ondergrondse afvalcontainer huren

Bij Rouwmaat kunt u diverse (semi-) ondergrondse afvalcontainers huren. Deze containers hebben een grote opslagcapaciteit, maar zien er nog wel steeds fraai uit op uw (bedrijven)terrein, doordat tweederde van de afvalcontainer zich onder de grond bevindt.

Lees meer

Opslag- / zeecontainer huren

Naast afval containers, kunt u bij Rouwmaat ook opslagcontainers of zeecontainers huren voor de opslag van materialen. Bent u bezig met een verbouwing en heeft u tijdelijk een opslagcontainer nodig om uw spullen en materialen in te bewaren? Dan is een opslagcontainer van Rouwmaat de juiste oplossing.

Lees meer

Huur hier uw container Bestel direct

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *