Container huren

U kunt bij Rouwmaat snel en goedkoop een afval-container huren. Wij zijn uw betrouwbare lokale partner (met vestigingen in Groenlo, Enschede, Hengelo, Ulft, Rijssen, Bocholt én Zutphen) op het gebied van afvalverwerking en recycling. Afhankelijk van het type- en de hoeveelheid afval die u heeft, kunt u bij Rouwmaat diverse containers huren. U huurt een 3m³ (kuub) container al vanaf 140,- (incl. BTW).

Vandaag besteld voor 15.00 uur, de volgende werkdag al geleverd!

 

Container huren in onze webshop

Wanneer u een container wilt huren voor uw afval, bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Of het nou gaat om bedrijfsafval, papier- en kartonafval, glasafval, bouw- en sloopafval, puinafval, groenafval, tuinafval of grofhuishoudelijk afval; bij Rouwmaat bieden we u altijd een oplossing in de vorm van de juiste afvalcontainer. Huur uw afvalcontainer snel en eenvoudig in onze webshop. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Ons aanbod met containers voor verhuur bestaat uit:

Container huren: soorten containers

Rolcontainers

Bij Rouwmaat vindt u rolcontainers van 240 t/m 5000 liter, deze rolcontainers kunt u gebruiken voor de volgende types afval: bedrijfsafval, papier- en kartonafval, archiefvernietiging, glasafval of swill. 

Afzetcontainers

Ook heeft Rouwmaat afzetcontainers in de afmetingen van 3 t/m 40 m³. Deze afvalcontainers kunt u gebruiken voor  het inzamelen van diverse afvalstoffen, denk hierbij aan: bouw- en sloopafval, puinafval, groenafval, tuinafval, dakafval of grofhuishoudelijk afval (Ook wel grofvuil genoemd). De meest verhuurde afvalcontainer is de 6 m³ kuub container (puincontainer vanaf 152,50 incl. BTW), deze afvalcontainer past precies in een parkeervak en kan worden gebruikt voor alle genoemde afvalstoffen.

Perscontainers

Rouwmaat heeft perscontainers in diverse afmetingen, met of zonder beladingssysteem voor rolcontainers.  De perscontainers comprimeren het afval ongeveer 1 op 4. Deze perscontainers worden veelal gebruikt voor het inzamelen van: bedrijfsafval of papier- en kartonafval. Als u grote hoeveelheden afval af te voeren heeft, brengt u de transportbewegingen terug waardoor u een kostenbesparing kunt bewerkstelligen.

Ondergrondse afvalcontainers

Rouwmaat verhuurt (semi-) ondergrondse afvalcontainers in de afmetingen van 800 t/m 5000 liter.  (Semi-)ondergrondse afvalcontainers zijn uitermate geschikt voor horeca, recreatie, verzorgingshuizen, scholen en kantoren. Door de grotere opslagcapaciteit onder de grond kan het aantal ledigingen worden verminderd. Dit zorgt voor minder transportbewegingen, uitstoot en draagt bij aan een efficiëntere afvalinzameling. De (semi-) ondergrondse afvalcontainers worden veelal gebruikt voor het inzamelen van bedrijfsafval, maar er zijn ook uitstekende mogelijkheden om ze te gebruiken voor het inzamelen van papier- en kartonafval of glasafval. 

Opslagcontainers & zeecontainers

Voor de opslag van materialen heeft Rouwmaat ook opslagcontainers of zeecontainers in haar assortiment, de inhoud hiervan is 10 tot 30 m³.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met onze afdeling verkoop, zij helpen u graag verder.