Ondergrondse afvalcontainer huren

Bij Rouwmaat kunt u diverse (semi-) ondergrondse afvalcontainers huren. Deze containers hebben een grote opslagcapaciteit, maar zien er nog wel steeds fraai uit op uw (bedrijven)terrein, doordat tweederde van de afvalcontainer zich onder de grond bevindt.

De grote opslagcapaciteit van de ondergrondse container zorgt voor minder transportbewegingen, minder uitstoot en draagt bij aan een efficiëntere afvalinzameling. Dit type afval container is uitermate geschikt voor horecarecreatieverzorgingshuizenscholen en kantoren. We hebben semi-ondergrondse afvalcontainers in diverse afmetingen van 800 t/m 5.000 liter.

Voor welk afval is de semi- ondergrondse afvalcontainer geschikt?

De semi- ondergrondse afvalcontainers van Rouwmaat zijn geschikt voor het inzamelen van verschillende types afval, namelijk:

  • Bedrijfsafval
  • Papier- en kartonafval
  • Glasafval

Semi- ondergrondse afvalcontainer huren

U kunt in onze webshop eenvoudig uw semi- ondergrondse afvalcontainer huren. Het voordeel hiervan is dat u zowel het formaat als de ledigingfrequentie van uw semi- ondergrondse afvalcontainer compleet naar uw wens met ons kunt afstemmen. De kosten voor het huren van een semi- ondergrondse afvalcontainer bij Rouwmaat zijn gebaseerd op:

  • Huur van de semi- ondergrondse afvalcontainer
  • Lediging van de container
  • Afvoer en bewerking van het afval
  • Onderhoud van de container

Bij Rouwmaat is uw afvalverwerking in vertrouwde handen. Wij zamelen uw afval snel en volgens afspraak in. Ingezameld afval wordt bij ons gesorteerd en zoveel mogelijk hergebruikt. Samengevat: Wanneer u een semi- ondergrondse afvalcontainer bij Rouwmaat huurt, heeft u geen omkijken meer naar uw afval en draagt u bij aan een beter milieu.