Renovatie sloop

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor renovatiesloop? Dan bent u bij Rouwmaat Groep aan het juiste adres. Wij zijn een breed georiënteerd bedrijf met jarenlange ervaring in de bouwwereld.

Wat is renovatiesloop?

Naast totaalsloop is Rouwmaat Groep ook gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest complexe deelslopen, zoals renovatiesloop. Vaak voldoet het casco van een kantoorpand, zorginstelling of ander gebouw nog prima, waardoor slechts een deel van het gebouw gesloopt hoeft te worden om renovatie mogelijk te maken. Door renovatiesloop te laten uitvoeren, maakt u deze transformatie mogelijk.

Renovatiesloop vindt bijvoorbeeld ook plaats bij monumentale panden, waar het van belang is dat gedeelten van het gebouw intact blijven. Bij deze deelslopen verwijderen mens en machines met uiterste precisie delen van het bouwwerk, bijvoorbeeld een draagmuur of betonvloer. Een ware uitdaging die onze sloopspecialisten maar wat graag aangaan!

Sloopprojecten door Rouwmaat

Rouwmaat Groep heeft al vele projecten mogen uitvoeren, waarin wij onze expertise op het gebied van (renovatie)sloop hebben laten zien. Neemt u eens een kijkje bij onze eerdere sloopprojecten. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op. Onze ervaren sloopspecialisten vertellen u graag over de mogelijkheden en bieden u een gepaste oplossing.

Duurzame renovatiesloop

Rouwmaat biedt een duurzame totaaloplossing voor uw renovatiesloop. We verzorgen niet alleen het sloopwerk, maar voeren het afval en puin ook af en waar nodig recyclen we dit ook. Als het kan wordt het puin gebroken, gewassen en hergebruikt als bijvoorbeeld funderingsmateriaal onder wegen. Dit betonpuin is zo dus een duurzaam alternatief voor grind in beton.

Sloopwerken als basis voor bouw

Het aannemersbedrijf Rouwmaat kan u niet alleen van dienst zijn op het gebied van sloopwerken. Rouwmaat is uw duurzame totaaloplossing op het gebied van grond, weg- en waterbouw en sloopwerken U bent bij ons aan het juiste adres voor divers grondwerk, het bestraten van een oprit en het bouw- en woonrijp maken van een terrein.

Meer weten over renovatiesloop?

Wilt u meer informatie over renovatiesloop door Rouwmaat Groep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.