Veegwagenverhuur

Een bedrijventerrein, evenementenlocatie, erf of provinciale weg schoon te vegen? Huur onze veegwagen: een efficiënte en betrouwbare manier om vuil, stof en puin te verwijderen.

Hij wordt al veelvuldig ingezet voor de afsluitende schoonmaak van onze eigen infraprojecten, maar we verhuren hem ook regelmatig aan bedrijven, gemeentes en scholen voor periodieke veegdiensten of calamiteiten: onze Scania zuig/veegauto met een Bücher Optifant 8000 opbouw met een inhoud van 8 kuub.

De zuig/veeginstallatie heeft een milieuvriendelijke hydrostatische aandrijving. Deze voorkomt niet alleen de extra CO2-uitstoot van een tweede verbrandingsmotor, maar is ook nog eens aanzienlijk stiller in het gebruik. Dat is zowel prettig voor de chauffeur als voor de omwonenden. 

Het vaste werkgebied is de Achterhoek, de Stedendriehoek (regio Apeldoorn e.o.) en Twente.

Wat gebeurt er met het veegvuil?

Wij nemen het ingezamelde veegvuil mee naar onze recyclinglocatie in Groenlo. Daar bemonsteren we het, zodat we de vervuilingsgraad kunnen bepalen. Indien het veegvuil veel grove delen bevat, zoals blad en stenen, wordt het eerst nog gezeefd. Afhankelijk van de analyseresultaten mag het materiaal weer toegepast worden in eigen projecten of wordt het naar een reinigingslocatie gebracht.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen