De Rouwmaat Groep heeft twee op- & overslagkades voor transport van bulkgoederen en afval over water en weg. Ten opzichte van wegtransport is vervoer over water kostentechnisch voordeliger, minder milieubelastend en verlicht het de filedruk op het wegennet. Rouwmaat maakt hier zelf veelvuldig gebruik van, maar ook voor u als klant stellen wij onze kades graag open!

Met name de loskade bij het depot van Rouwmaat Zutphen is uitermate geschikt voor de inname en overslag van afval- en reststromen.

Rouwmaat kan in Zutphen scheepsformaten tot 110m x 11,5m laden en lossen (diepgang afhankelijk van diepgang IJssel). Veel voorkomende afval- en reststromen zijn hout(snippers), asfalt, grond, granulaten, kalk, wegenzout, spoorballast en reststromen uit de industrie.

Onze loskade in Enschede is gesitueerd naast de betoncentrale en wordt voornamelijk gebruikt voor het aanvoeren van grind. Bij beide overslagkades hebben wij een overslagkraan voor het snel en efficiënt laden- en lossen van vracht.

Met onze eigen overslagkranen, shovels en vrachtwagens zorgen wij ervoor dat uw logistieke proces van water naar land en andersom perfect in elkaar overlopen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen