Archiefvernietiging met zorg

Als bedrijf heb je te maken met veel (vertrouwelijke) papierstromen. Of je nou voor een eenmanszaak hebt of bij een multinational of een overheidsinstelling werkt: wij zijn je betrouwbare partij voor de (gecertificeerde) vernietiging van vertrouwelijke papieren.

Je kunt vertrouwelijk papier en archief altijd brengen bij ons. Check snel de tarieven en openingstijden van onze afvalbrengpunten in Zutphen en Groenlo.

Archiefvernietiging op maat

Of je vertrouwelijk papier nou op structurele basis wilt laten vernietigen of slechts eenmalig: wij kunnen het allebei. Wanneer je je kantoor gaat opruimen of er een verhuizing plaatsvindt, kan een eenmalige archiefvernietiging nodig zijn. Ook dit moet uiteraard veilig en vertrouwelijk gebeuren. Dat regelen wij gewoon! Wij halen het archief afval bij jou op locatie op en vernietigen het. Je kunt daar achteraf een certificaat van ontvangen, indien gewenst.

Wilt je op structurele basis papierwerk laten vernietigen? Dan kunnen wij een container bij jou op locatie plaatsen, die we in samenspraak met jou volgens een vaste frequentie ledigen. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen