frank-beurskens Frank Beurskens
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Mortel

Mortel

Mortels van gecertificeerde grondstoffen

Rouwmaat is een full-service leverancier van beton, mortels en vloerspecies. Om flexibel en doelgericht te kunnen werken, beschikken we over up-to-date betoncentrales, een modern MegaMix-vulstation, mixers met capaciteiten van 7 tot 15 kuub, NCH-wagens voor silotransport en betonpompen.

KOMO-gecertificeerde mortels

Rouwmaat levert een compleet assortiment KOMO-gecertificeerde mortels, geschikt voor alle steensoorten. Om een hoge kwaliteit te garanderen worden voor de fabricage van de MegaMix metselmortel uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen gebruikt. MegaMix metselmortels zijn hierdoor uitstekend verwerkbaar. U kunt bij Rouwmaat terecht voor onder meer de volgende mortel soorten:

Mortel op maat

We leveren metselmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij het verwerken en het soort metselwerk. Onze MegaMix mortel is uitslagarm, wanneer onze verwerkingsadviezen in acht worden genomen. Onze ervaren medewerkers kunnen u hier uitstekend over adviseren. Onze MegaMix mortels staan onder voortdurende in- en externe kwaliteitscontrole en worden waar nodig gemodificeerd.

De planning voor het leveren van de mortel zullen we in overleg met u bepalen, nadat u de gewenste hoeveelheid mortel heeft doorgegeven, vraag hiervoor eenvoudig een offerte aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mortel? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

“Rouwmaat regelt het gewoon!”

Frank Beurskens

frank-beurskens
 

Bel mij terug Offerte aanvraag Stel direct uw vraag

MegaMix

Rouwmaat is voor geheel Oost-Nederland, regio Arnhem/Nijmegen en daarbij de Stedendriehoek (Zutphen en Apeldoorn) de dealer voor MegaMix mortels. Bij Rouwmaat beschikken wij over een modern MegaMix-vulstation. MegaMix metselmortel is een hoogwaardige metselmortel, geschikt voor alle steensoorten. Klik voor méér informatie op de volgende link: MegaMix.

Lees meer

Metselmortel

De metselmortel van MegaMix is een hoogwaardige metselmortel, welke geschikt is voor alle steensoorten. Deze hoogwaardige kwaliteit garanderen wij door voor de fabricage uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen te gebruiken. Daarnaast is onze metselmortel KOMO gecertificeerd (BRL 1905).

Lees meer

Vloerspecie

MegaMix levert vloerspecies voor cementdekvloeren. De vloerspecies voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van duurzaamheid en sterkte en zijn daarnaast Komo gecertificeerd. Ook voldoet onze vloerspecie aan de norm NEN-EN 13813 voor cementgebonden dekvloeren.

Vloerspecie van MegaMix: Meer kracht en sterkte.

Lees meer

Doorstrijkmortel

De doorstrijkmortel van MegaMix is een hoogwaardige geprefabriceerde metselmortel en is uitermate geschikt voor het doorstrijken van metselwerk. Het voordeel van het afnemen van  doorstrijkmortel van MegaMix is dat deze leverbaar zijn in 10 standaard kleuren. Zit uw kleur er niet tussen? Als maatwerk zijn ze in bijna iedere gewenste kleur verkrijgbaar.

Lees meer

Dunbedmortel

De dunbedmortel van Megamix is een hoogwaardige geprefabriceerde metselmortel en is uitermate geschikt voor het toepassen bij metselwerk met voegdiktes van 4 tot 8 mm. Het voordeel van dunbedmortel is dat de opbouw en afwerking van het metselwerk in één arbeidsgang gerealiseerd kan worden. Onze MegaMix dunbedmortels zijn verkrijgbaar in 10 standaard kleuren. Zit uw kleur er niet tussen? Als maatwerk zijn ze in bijna iedere gewenste kleur verkrijgbaar.

Lees meer

Drainagemortel

MegaMix heeft een speciale – drainagegeschikte - mortel ontwikkeld met een korrelgrootte van 2-6 mm. (4-8 mm is ook mogelijk). Deze drainagemortel, welke wordt geleverd in ons tweekamersilo-systeem, waarin de grondstoffen in gescheiden compartimenten zijn opgeslagen, is door zijn specifieke eigenschappen zeer goed verwerkbaar. 

Lees meer

Anti-smetmortel

Onze anti-smetmortel is een hoogwaardige metselmortel die geschikt is voor het metselen van gevelstenen die vanwege het esthetisch aspect geen smet verdragen. Belangrijk om te weten: anti-smetmortel is geen doorstrijkmortel. Onze MegaMix anti-smetmortel is verkrijgbaar in 10 standaardkleuren. Zit uw kleur er niet tussen? Als maatwerk zijn ze in bijna iedere gewenste kleur verkrijgbaar.

Lees meer

Betonmortel

De betonmortel van MegaMix is een hoogwaardige betonmortel, welke geschikt is voor diverse toepassingen. Deze hoogwaardige kwaliteit garanderen wij door voor de fabricage uitsluitend gecertificeerde cementsoorten en genormeerde toeslagstoffen te gebruiken.

Lees meer

MegaMix bestaat 35 jaar

Toverballenactie

MegaMix is trots dat de bouw al 35 jaar op MegaMix vertrouwt. In 1983 besloot een aantal innovators een nieuw silo wisselsysteem op de markt te brengen. Een simpel principe: een silo met twee gescheiden compartimenten, één voor zand en één voor cement. De verhouding voor de diverse mortelsoorten wordt door een ingenieus verdeelmechanisme vooraf ingesteld. Hierdoor zijn toeslagstoffen overbodig, en zijn alle combinaties van zand en cement mogelijk. Naast de 2-k silo leveren we ook mortel in 1-k silo.

Om deze 35 jaar te vieren hield Megamix een toverballenactie in 2018. In silo’s met metselmortel werden ‘toverballen’ verstopt. Iedere vinder kreeg een bouwradio en een koelbox met ijsjes voor de hele bouwploeg. Eén persoon was zo’n gelukkige vinder van een ‘toverbal’. Als klap op de vuurpijl werd zijn naam uit alle winnaars getrokken. Hiermee heeft deze persoon een prachtige reischeque gewonnen. Deze werd overhandigd door de directeur van Megamix. Gefeliciteerd!

Lees via onderstaande link alles over de actie:

https://megamix.nl/megamix-bestaat-35-jaar/

https://megamix.nl/toverballen/

 

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *