Mobiele zeef van Rouwmaat

Naast een mobiele menger, werken we bij Rouwmaat ook met een mobiele zeef. Onze mobiele zeef is een 3-fractie sterrenzeef. De verschillende fracties die worden uitgezeefd zijn 0-20, 20-60 en 60+.

 

De mobiele zeef van Rouwmaat is multifunctioneel inzetbaar, de zeef is namelijk zowel uitgerust op banden als een rups onderstel. Onze machinisten kunnen de zeef bedienen middels een afstandsbediening en zo nodig ook tijdens het zeven verzetten. Dankzij de rupsuitvoering is de mobiele zeef ook uitermate goed in te zetten op moeilijk begaanbaar terrein.

Zeefdek

Het zeefdek van de middenfractie bestaat uit drie, los van elkaar in te stellen zeefdekken. Dit betekent dat uw materiaal zeer goed gezeefd kan worden, doordat de sterren afzonderlijk van elkaar op diverse snelheden kunnen werken. Dit garandeert een goed zeefresultaat. De sterren zorgen ervoor dat eventueel nat materiaal toch los komt en goed te zeven is.

 

Afhankelijk van het materiaal kan deze zeef ca. 500 m3 per dag verwerken. Desgewenst zetten we een tweede machine erbij om de zeef te laden. De andere machine kan dan het gezeefde materiaal in depot zetten.

 

Onze sterrenzeef heeft zijn sporen reeds verdiend in het uitzeven van asbesthoudend materiaal. Door het op de juiste manier instellen van de snelheden van de sterren verkrijgen we een zeer goed resultaat in het scheiden van grondstromen en asbest. Uiteraard zijn onze machines voorzien van de nodige beschermende maatregelen welke vereist zijn om dit werk te mogen verrichten.

 

Door goed materieel en vakkundig personeel, staan wij garant voor goed, snel en degelijk zeefwerk.

 

Film: Inzet van de sterrenzeef voor het zeven van asbest uit vervuild grond in opdracht en onder begeleiding van een BRL SIKB 7500 - protocol 7510 gecertificeerde opdrachtgever. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen