De mobiele menger van Rouwmaat

Met onze mobiele menger mengen we middels de koude immobilisatie techniek diverse rest- en grondstromen tot een homogene en herbruikbare grondstof. Bij koude immobilisatie worden diverse grondstoffen gemengd met o.a. cement. Vervolgens vindt verdichting en uiteindelijk uitharding plaats, om zo een vormvast immobilisaat te krijgen. Dit proces zorgt voor minder kosten in de toepassing van de afdeklaag.

Mobiele menger

 

 

Met de mobiele menginstallatie van Rouwmaat worden diverse grondstromen volcontinue gemengd tot homogene en herbruikbare grondstoffen. Voorbeelden van de producten die we met deze installatie kunnen maken zijn stabilisatiezand, hydraulisch menggranulaat, agrac en immobilisaat. Deze grondstoffen kunnen bijvoorbeeld weer worden toegepast als fundatiemateriaal of verdichtingslaag in de wegenbouw of vloeistofdichte vloeren.

Met onze mobiele menger mengen we middels de koude immobilisatie techniek. Hierbij worden (afval)stoffen gemengd met een bindmiddel, zoals bijvoorbeeld cement, en overige additieven. Door toevoeging van het bindmiddel worden de verontreinigingen in de verschillende (afval)stoffen fysisch en/of chemisch gebonden. Hierdoor worden eventuele verontreinigingen geïmmobiliseerd en kunnen deze dus niet meer vrijkomen in het milieu.

De voordelen van de mobiele installatie van Rouwmaat zijn dat deze in zeer korte tijd kan worden opgebouwd en eenvoudig verplaatst kan worden. Daarnaast heeft deze menger een uitzonderlijk hoge capaciteit van ca. 400 ton per uur.

Wilt u meer weten over de mogelijke inzet van onze mobiele menger? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen