Wegenbouwstoffen

Bij Rouwmaat bent u aan het juiste adres voor fundatiemateriaal voor asfaltwegen en klinkerbestratingen. Wij kunnen u de wegenbouwstoffen agrac en gestabiliseerd zand leveren, zodat u goed bent voorbereid bent op de bestrating- of wegwerkzaamheden.

Agrac

Agrac is asfaltgranulaat gemengd met cement. Agrac wordt met name toegepast als een fundering onder een dunnere asfaltlaag. Het gebruik van AGRAC biedt een belangrijk voordeel: het maakt het namelijk mogelijk om dunnere lagen asfalt aan te leggen, zonder in te boeten aan kwaliteit in vergelijking met een dikkere laag asfalt. Dankzij onze mobiele menginstallatie staat Rouwmaat ook op locatie haar mannetje.

Gestabiliseerd zand

Gestabiliseerd zand is een mengsel van zand en cement. Gestabiliseerd zand wordt met name ingezet als fundatie- of verdichtingslaag onder bestratingen. Ook voor het transport van gestabiliseerd zand bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer uitgebreid wagenpark, waaronder ook vrachtwagens voor het vervoeren van materiaal als gestabiliseerd zand.

Wegenbouwstoffen bij Rouwmaat

Bent u bezig met wegenbouw en op zoek naar wegenbouwstoffen? Dan vindt u bij Rouwmaat waar u naar op zoek bent. Wilt u meer informatie over onze wegenbouwstoffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers of vraag direct een offerte aan voor een overzichtelijke prijsopgave.