Grind kopen

Heeft u grind nodig voor uw werkzaamheden? Kijk dan eens in onze webshop en bestel uw grind eenvoudig online in de door u gewenste hoeveelheid. Het grind van Rouwmaat voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en is daarnaast te koop tegen een scherpe prijs.

Grind bestellen voor iedere toepassing

In onze webshop kunt u grind kopen en deze voor verschillende doeleinden gebruiken. De toepassingsmogelijkheden van het grind zijn o.a.:
- Als toeslagstof in beton;
- Dakgrind;
- Siergrind (in de tuin, op paden of opritten).

Grind bestellen in verschillende hoeveelheden

Bij het bestellen van het door u gewenste grind heeft u de keuze uit verschillende soorten levering. We leveren het grind in 1 m³ big bags en in containers van 3 – 10 m³. Wanneer u het wenst kunnen we het ook los bij u op locatie storten, dit is mogelijk van 0,5 t/m 25 m³ per vracht. Wanneer u het grind op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, wordt het de volgende werkdag al bij u bezorgd. Dat is efficiënt werken!

Advies bij het bestellen van grind

Naast grind kunt u in onze webshop ook grond, zand of granulaat bestellen. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers bij het bestellen van grind? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.