Zie jij jezelf dit doen?

Slopen is meer dan zomaar "een potje brekk'n". Jij weet dat als geen ander. Je ziet kansen voor het hergebruik van materialen uit sloopprojecten.
Zo draag jij je steentje bij aan een duurzamere wereld.

Als uitvoerder zorg jij ervoor dat sloopprojecten van Rouwmaat staan als een huis. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van sloopprojecten. Jij hebt de leiding en draait daarbij je hand niet om voor het aansturen van meerdere projecten tegelijkertijd.
Uiteraard bewaar jij daarbij het overzicht en stel je de juiste prioriteiten.

Dankzij jouw oog voor kwaliteit, veiligheid, kosten en planning kunnen jouw ploegen goed hun werk doen, terwijl klanten tevreden zijn over het projectverloop.

Jij weet precies wat er op het project gaande is. Daardoor ben jij een betrouwbaar aanspreekpunt voor opdrachtgevers, aannemers, omwonenden, leveranciers en onze collega’s. Je bent helder in jouw communicatie, houdt overzicht en zorgt dat onze collega’s veilig hun werk doen en zich bewust zijn van de risico’s.

Dit wordt jouw baan

Vandaag ga je eerst langs een project in Twente. We doen daar een precisiesloop en je kijkt of de medewerkers alles hebben wat nodig is om het project soepel te laten verlopen. Je bent tevreden over wat je aantreft. Samen met de voorman check je de cruciale punten.Wat is het toch fijn om zelfstandige en ervaren voormannen en machinisten als collega te hebben. Ze weten hoe ze hun werk moeten doen; je hoeft ze alleen maar te coachen en te zorgen dat ze op tijd klaar zijn voordat de asbestsaneerders komen.

Uit deze sloop komen diverse nog bruikbare materialen vrij. Spanten, trappen en dakpannen. Mooi, want die kunnen voor hergebruik naar onze partners. Bijvoorbeeld naar onze sociale buren van Stadsmijn Achterhoek! Je belt ze direct om de overdracht af te stemmen.

In Groenlo aangekomen, check je de uren van je collega’s. Bij dat ene project in Lichtenvoorde zit je al bijna aan de uren.
Je besluit daar vanmiddag te gaan kijken, zodat je meteen de voorman kunt spreken en uitloop kunt voorkomen (of een uitleg klaar hebt voor de opdrachtgever om goedkeuring te krijgen op eventueel meerwerk).

Ook ‘liggen’ de inkoopfacturen nog op je te wachten in ons systeem. Je checkt of deze conform afspraak zijn.
Deze keer hoef je er niet achteraan bij de leveranciers en kun je ze allemaal accorderen.

Jouw toekomstige collega's

Een greep uit jouw werkzaamheden

  • Jij plant zelfstandig renovatie-, precisie-, monumentale en totaalsloopwerken en voert ze ook uit, op basis van de werkbegroting
  • Je bewaakt de tijdsplanning en projectbudgetten
  • Je geeft leiding aan voorman, handslopers en machinisten op de sloopwerken
  • Je zorgt er samen met je collega's voor dat vrijkomende materialen in goede staat zijn, zodat ze voor hoogwaardig hergebruik geschikt blijven (voor o.a. onze buren van bouwmaterialenmarktplaats Stadsmijn Achterhoek)
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, onderaannemers, omwonenden en andere betrokkenen
  • Je bewaakt de geldende wet- en regelgeving op de projecten

Ontdek Rouwmaat

Rouwmaat-collega's zijn aanpakkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We bouwen elke dag aan woonwijken, wegen en complete bedrijventerreinen. We houden deze ook vrij van afval. In Duitsland werken we vooral aan 'Kanal und Strassenbau': we transformeren braakliggende terreinen tot wegen, compleet met riolering en voorbereiding voor overige infrastructuur. Ook plegen we in opdracht van gemeentes onderhoud aan bestaande rioleringen. Ondanks dat we in Duitsland werken, doen we dat met Nederlandse collega's. Juist daardoor zijn we graag gezien in Duitsland! Want Nederlanders, die regelen het gewoon! En ze zijn altijd vrolijk. Tenminste, wel die van Rouwmaat GmbH! En het is voor hen zelf natuurlijk wel zo gezellig om tussendoor in hun eigen dialect te kunnen ouwehoeren.

Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en weten hoe ze opdrachtgevers het best kunnen helpen aan een goed resultaat. En als ze iets nodig hebben om hun werk goed te doen, zoals materieel of kleding, dan wordt dat geregeld. Geen formulieren in 10-voud of bureaucratische handelingen. Gewoon vragen, dan kan er een heleboel.

Van grondwerker tot veldwerker en van vrachtwagenchauffeur tot molenbaas; je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen in een richting die je zelf mede bepaalt. Bij Rouwmaat kun je doen wat je echt leuk vindt. En dat maakt dat de meeste mensen graag en lang bij ons blijven werken.

 

...en dat biertje op vrijdagmiddag, op zijn tijd een feestje en de gemoedelijkheid onder collega's helpen natuurlijk ook!

200

medewerkers

betrokken, no nonsense, deskundig en resultaatgericht

7

vestigingen

Hengelo | Groenlo | Zutphen | Ulft | Enschede | Rijssen | Bocholt (D)

52

weken per jaar

doen waar je blij van wordt!

In 5 stappen naar jouw nieuwe baan

We bekijken of we op papier matchen.

We bellen je op om voor het eerst kennis te maken.

Klikte onze telefonische kennismaking? Dan plannen we graag een gesprek in!

Alle neuzen dezelfde kant op? Top! Laten we het papierwerk regelen.

Alles op orde? Mooi, we gaan aan de slag. D’ran!

Vragen over deze vacature?

Lotte Paas

HR Business Partner
0544-474040
l.paas@rouwmaat.nl

Interesse?

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar je mogelijkheden.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen