fem def 2 CustomFemke van Leeuwen
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer*
  Vul s.v.p. uw telefoonnummer in.
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Rouwmaat Groep

Maak kennis met de Rouwmaat Groep

Rouwmaat Groep

Duurzame totaaloplossing

De activiteiten van de Rouwmaat Groep zijn divers, maar liggen wel in elkaars verlengde. Steeds meer bedrijven, instellingen, overheden en particulieren zien in Rouwmaat een duurzame totaalpartner met een vakkundige en betrokken werkwijze. De Rouwmaat Groep bestaat inmiddels meer dan zestig jaar en telt zo’n 200 medewerkers. We werken voor bedrijven, instellingen en overheden in Oost-Nederland en Nordrhein-Westfalen (Dld.).

Rouwmaat Groep: marktgericht en flexibel

De Rouwmaat Groep is een breed georiënteerd bedrijf dat een reeks activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de verhuur van afvalcontainers, recycling en de transport van allerhande grondstoffen, half- en eindfabricaten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd binnen vier bedrijven, die allen marktgericht en flexibel zijn:

Rouwmaat werkt voor steeds meer bedrijven in steeds meer sectoren. Onze kracht is het leveren van een duurzaam totaalpakket. Diensten en producten die we leveren liggen in elkaars verlengde en vullen elkaar aan. We zijn helemaal thuis in de bouwwereld: we slopen, voeren af, ontgraven, leveren beton en realiseren infra.

Rouwmaat Groep & duurzaamheid

Rouwmaat is voorloper op het gebied van duurzaamheid. Zo produceren we onder KOMO-keur granulaatbeton. Afval dat we inzamelen wordt gesorteerd en hergebruikt. Van hout wordt spaanplaat gemaakt, hoogcalorisch afval wordt verwerkt tot brandstofkorrels, puin wordt ingezet als fundatie voor wegen en als grondstof voor beton.

Om een compleet beeld te krijgen van Rouwmaat Groep als duurzame partner, kunt u onze bedrijfspresentatie kijken via onderstaande video:

“Rouwmaat regelt het gewoon!”

Femke van Leeuwen

fem def 2 Custom
 

Bel mij terug Offerte aanvraag Stel direct uw vraag

Historie

In 1948 legde Herman Rouwmaat de stevige basis voor Rouwmaat Groep. Zijn handel in zand en grind ontwikkelde zich tot een bedrijf dat specialist is in de producten van beton, mortels en vloerspecies, de realisatie van infra-projecten, recycling en milieutechniek en transport.

Lees meer

Vestigingen Rouwmaat

De Rouwmaat Groep werkt voor bedrijven, instellingen en overheden in Oost-Nederland en het Duitse grensgebied. Het hoofdkantoor staat in Groenlo. Daarnaast zijn er vestigingen in Hengelo (Ov.), Losser, Albergen, Enschede, Rijssen, Dinxperlo, Zutphen, Ulft en Bocholt (Dld.). Bekijk de contactgegevens van onze vestigingen in onderstaande beschrijvingen.

Lees meer

Contact

Rouwmaat Groep
Postbus 74
7140 AB GROENLO
Tel. 0544- 47 40 40
Fax. 0544- 47 40 49


BTW nr. NL.0031.36.450.B01
KvK nr. 08018439

Adressen alle vestigingen

Openingstijden brengpunten Groenlo en Zutphen 

maandag t/m vrijdag: 07.00 - 16.30 uur
zaterdag: 07.00 - 11.30 uur

Lees meer

Rouwmaat Nieuwsbrief

Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief waarin wij de ontvangers op de hoogte houden van onze projecten, het laatste nieuws en interessante weetjes. Wenst u de nieuwsbrief ook te ontvangen? Wanneer u onderaan de website uw gegevens invult, bent u aangemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *