stef-tuinte Stef Tuinte
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Hout recycling

Bij Rouwmaat bieden we u verschillende oplossingen voor hout recycling. Allereerst kunt u bij ons diverse containers huren waarin u uw afvalhout kunt verzamelen. U kunt uw hout afval eenvoudig verzamelen en wij zullen het professioneel en snel ophalen.

“Rouwmaat regelt het gewoon!”

Stef Tuinte

stef-tuinte
 

Bel mij terug Offerte aanvraag Stel direct uw vraag

Op deze manier bieden wij de oplossing voor uw afval probleem. Nadat we het hout afval hebben opgehaald, zullen we beginnen aan het proces van hout recycling.

Hout recycling van verschillende soorten houtafval

Hout bestaat in verschillende soorten en maten, dit heeft gevolgen voor de recycling van hout. Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën, namelijk:

 • A-hout: A-hout is schoon en onbehandeld hout en is de meest ideale soort hout voor recycling. Het is vrij van giftige stoffen. Gerecycled A-hout kan worden hergebruikt als verpakkingsmateriaal zoals pallets, kisten en kratten.
 • B-hout: B-hout is bewerkt hout, die bijvoorbeeld verlijmd, geverfd of gelakt is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan triplex, multiplex en spaanplaat. B-hout kan worden hergebruikt in biomassa centrales voor het opwekken van energie.
 • C-hout: C-hout is geïmpregneerd hout en is behandeld met stoffen waardoor de levensduur wordt verlengd. Doordat dit type hout giftige stoffen bevat, mag het enkel en alleen gebruikt worden als brandstof voor energieopwekking.

Hout afval container huren

Om uw hout afval zo efficiënt mogelijk in te zamelen, is het raadzaam om de juiste container te huren voor hout afval. Heeft u hout afval en wilt u dit laten inzamelen? In ons ruime assortiment met containers voor de verhuur vindt u altijd de juiste container voor uw afval probleem. Wij ontzorgen u van A tot Z. We bezorgen de container bij u aan de deur, halen deze snel weer op en recyclen vervolgens het hout afval, zodat u een bijdrage levert aan een beter milieu.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van hout recycling of een container huren voor hout afval? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze collega’s.

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *