Grind kopen

Wilt u grind kopen, bijvoorbeeld voor in uw tuin of op het dak? Kijk dan eens in onze webshop met diverse bouwmaterialen, grondstoffen en containers en bestel uw grind eenvoudig online in de door u gewenste hoeveelheid. Het grind van Rouwmaat voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en is daarnaast te koop tegen een scherpe prijs.

Grind bestellen voor iedere toepassing

In onze webshop kunt u grind kopen en deze voor verschillende doeleinden gebruiken. De toepassingsmogelijkheden van het grind zijn o.a.:
- Als toeslagstof in beton
- Dakgrind
- Siergrind (in de tuin, op paden of opritten)

Grind bestellen in verschillende hoeveelheden

Het grind dat u bestelt kan op verschillende manieren bij u geleverd worden. We kunnen het grind leveren in 1 m³ big bags en in afvalcontainers van 3 – 10 m³. Wanneer u het wenst kunnen we het ook los bij u op locatie storten, dit is mogelijk van 0,5 t/m 25 m³ per vracht. Wanneer u het grind op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, wordt het de volgende dag al bij u bezorgd. Flexibel voor ons en voor u.

Grind kopen in onze webshop

In onze webshop kunt u verschillende soorten grind bestellen. U heeft o.a. de keuze uit:

Grind Kopen

Advies bij het bestellen van grind

Naast grind kunt u in onze webshop ook grond, zand of granulaat bestellen. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers bij het bestellen van grind? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 * Het losgestort leveren van grind geldt binnen een straal van 30 km rondom de vestigingen van Rouwmaat Groep. Levering in bigbags kan wel door heel Nederland - m.u.v. de eilanden - worden geleverd.