Granulaat kopen

Granulaat is ideaal om te gebruiken als verhardingslaag. Wilt u uw eigen weg, oprit op parkeerplaats verharden en wilt u daardoor granulaat kopen? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Ons granulaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Onbezorgd granulaat bestellen tegen een scherpe prijs.

Granulaat bestellen voor uw werkzaamheden

In onze webshop kunt u verschillende soorten granulaat bestellen. U heeft o.a. de keuze uit:
- Menggranulaat; gerecycled baksteenpuin en betonpuin;
- Granulight; lichtgewicht ophogingmateriaal.

Voor ons granulaat geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Duurzaam granulaat

Wanneer u bij Rouwmaat granulaat aanschaft, bent u verzekerd van een duurzame grondstof. Het betonpuin dat wij inzamelen wordt gebroken, gewassen en gezeefd. Het granulaat kan vervolgens worden gebruikt als alternatief voor grind bij de productie van beton in één van onze betoncentrales. Op deze manier voorzien wij ons van onze eigen grondstoffen, dit komt de CO² uitstoot ten goede.

* Het losgestort leveren van granulaten geldt binnen een straal van 30 km rondom de vestigingen van Rouwmaat Groep. Levering in bigbags kan wel door heel Nederland - m.u.v. de eilanden - worden geleverd. 

Advies bij het bestellen van granulaat

Naast granulaat kunt u in onze webshop ook grond, zand of grind bestellen. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers bij de aanschaf van granulaat of granulight? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.