Container huren?

Snel en eenvoudig via onze webshop

Wilt u een container huren tegen een scherpe prijs? Bij Rouwmaat huurt u, als particulier, uw container eenvoudig en snel via onze webshop. Selecteer het type afval dat u heeft. Maak vervolgens uw keuze uit de beschikbare uitvoeringen of afmetingen containers en wij zorgen ervoor dat uw container op de gewenste locatie wordt bezorgd.

All-in prijs voor containers

We ontzorgen u graag, daarom hebben we niet alleen het huren van de containers eenvoudig gemaakt. U betaalt bij ons ook een all-in prijs voor de containers. Dit betekent dat u één bedrag betaalt voor:

  • De huur van de container (tot max. 30 dagen)
  • De bezorging en het ledigen van de container;
  • De verwerking van het afval;
  • Het ophalen van de container.

Om veiligheidsredenen mogen onze containers tot max. 20 cm boven de rand beladen worden. Containers die hoger beladen zijn kunnen geweigerd worden door onze chauffeurs.

Container huren voor uw afvalprobleem

Wat voor type afval u ook wilt deponeren, bij Rouwmaat vindt u de juiste container. Bekijk ons assortiment aan containers, dat o.a. bestaat uit:

Of het nou gaat om papier- en kartonafval, glasafval, bouw- en sloopafval, puinafval, groen- en tuinafval of grof vuil; bij Rouwmaat bieden wij u altijd een oplossing in de vorm van de juiste afvalcontainer. Huur als particulier uw afvalcontainer snel en eenvoudig via onze webshop. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers? Of heeft u vragen over het huren van een container als particulier? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.