Ontmoet Rouwmaat op de Achterhoekse Talententuin

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Of benieuwd naar de vele carrièrekansen in de Achterhoek?

Kom dan naar de Talententuin en ontmoet ruim 100 Achterhoekse werkgevers, waaronder Rouwmaat.

Waarom je bij ons moet zijn?

Elke dag bouwen meer dan 200 aanpakkers van Rouwmaat verder aan Oost-Nederland. Wij werken samen met onze partners in de bouw bij de aanleg van woonwijken, wegen, bedrijfshallen en complete bedrijventerreinen. Daarnaast komen we bij particulieren thuis voor het plaatsen van een bouwcontainer of het leveren van beton. Dit doen we met een enorm divers wagen- en machinepark en verschillende installaties vanuit inmiddels 6 vestigingen in Oost-Nederland.

Er is bij ons genoeg te doen en te leren!

Wij hebben dus altijd plek voor gemotiveerde aanpakkers die stevig in hun werkschoenen staan. Grondwerkers, kraanmachinisten, mengmeesters voor onze betoncentrales, monteurs voor onze bedrijfswagens en uitvoerders kunnen we altijd een dynamische baan bieden, met veel vrijheid om je werk op jouw manier te doen.

Ook als je het vak nog moet leren hebben we volop mogelijkheden voor je.

De afgelopen jaren kozen al vele BBL-ers voor ons. Lekker aan de slag in de grond of op de machine. Veel leren in de praktijk (en soms op school) en dat altijd met een mooi clubje mensen om je heen. Geld verdienen én tegelijk een zinvol vak leren. Volop doorgroeimogelijkheden.

Als je wilt, kun je bij ons écht alle kanten op. Of je helemaal toeleggen op één specialisatie. Wat jij wilt!

Elke dag doen wat je leuk vindt. En dat in een gemoedelijke sfeer.

Wie wil dat nou niet?

Zien we jou tijdens de Talententuin Achterhoek?