Hoe ziet een werkdag er uit?

Als uitvoerder zorg jij ervoor dat grond-, weg- en waterbouwprojecten van Rouwmaat staan als een huis. Je geeft leiding aan medewerkers en draait je hand niet om voor het aansturen van meerdere projecten tegelijkertijd.

Vandaag ga je eerst even langs een project in Twente. We zijn daar bezig met precisiesloop en je kijkt of de medewerkers alles hebben wat nodig is om het project soepel te laten verlopen. Je bent tevreden over wat je aantreft. Samen met de voorman check je de cruciale punten. Wat is het toch fijn om zelfstandige en ervaren voormannen en machinisten als collega te hebben. Je hoeft ze niet te vertellen hoe ze hun werk moeten doen; je hoeft ze alleen maar te coachen en te zorgen dat ze op tijd klaar zijn voordat de asbestsaneerders komen.

De volgende stop op je route is ons kantoor te Groenlo. Onderweg in de auto bel je met een opdrachtgever. Even vragen of de fundering gereed is, zodat je morgen met menggranulaat het terrein weer op hoogte kan brengen. Dat kan! In Groenlo loop je dus meteen maar even langs transport om af te stemmen dat die 800 kuub ook écht op tijd gelost wordt, zodat de shovel op volle kracht aan de slag kan.

In Groenlo aangekomen, check je de uren van je collega’s. Bij dat ene project in Lichtenvoorde zit je al bijna aan de uren. Je besluit daar vanmiddag te gaan kijken wat de status is, zodat je meteen de voorman even kunt spreken en uitloop kunt voorkomen (of een uitleg klaar hebt voor de opdrachtgever om goedkeuring te krijgen op eventueel meerwerk).

Ook ‘liggen’ de inkoopfacturen nog op je te wachten in ons systeem. Je checkt of deze conform afspraak zijn. Deze keer hoef je er niet achteraan bij de leveranciers en kun je ze allemaal accorderen.

Zie jij jezelf dit doen?

  • Zelfstandige planning en uitvoering van renovatie- totaalsloopwerken en grondwerk werkzaamheden op basis van een werkbegroting
  • Bewaken van de tijdsplanning en tevens projectbudgetten
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor opdrachtgever, onderaannemers, omwonenden en andere betrokkenen
  • Bewaken van de geldende wet- en regelgeving op de projecten
  • Optimaliseren van vrijkomende materialen tot hoogwaardig hergebruik (voor o.a. onze bouwmaterialen marktplaats)
  • Leiding geven aan voorman, handslopers en machinisten op de sloopwerken

Ontdek Rouwmaat

Elke van de 200 Rouwmaat-collega's, op elk van onze 6 vestigingen in Oost-Nederland is een aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We bouwen elke dag aan woonwijken, wegen en complete bedrijventerreinen. We houden deze ook vrij van afval. Ons werk speelt zich meestal af in onze eigen achtertuin. En dat is mooi, want na het werk fietsen we dan voldaan langs onze eigen projecten én we zijn óók nog redelijk op tijd thuis voor ons privéleven.

Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en weten hoe ze opdrachtgevers het best kunnen helpen aan een goed resultaat. En als ze iets nodig hebben om hun werk goed te doen, zoals materieel of kleding, dan wordt dat geregeld. Geen formulieren in 10-voud of bureaucratische handelingen. Gewoon vragen, dan kan er een heleboel.

Van grondwerker tot veldwerker en van vrachtwagenchauffeur tot molenbaas; je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen in een richting die je zelf mede bepaalt. Wil je als veldwerker bijvoorbeeld ook saneringen gaan begeleiden? Dan haal je toch gewoon je R-DLP/KVP? Bij Rouwmaat kun je doen wat je echt leuk vindt. En dat maakt dat de meeste mensen graag en lang bij ons blijven werken.

 

...en dat biertje op vrijdagmiddag, op zijn tijd een feestje en de gemoedelijkheid onder collega's helpen natuurlijk ook!

200

medewerkers

betrokken, no nonsense, deskundig en resultaatgericht

7

vestigingen

Hengelo | Groenlo | Zutphen | Ulft | Enschede | Rijssen | Bocholt (D)

52

weken per jaar

doen waar je blij van wordt!

In 5 stappen naar jouw nieuwe baan

Bob bekijkt of we op papier matchen.

Bob geeft je een belletje om zo voor het eerst kennis te maken.

Klikt onze telefonische kennismaking? Dan plannen we graag een gesprek in!

Alle neuzen dezelfde kant op? Top! Nadat we elkaar nog even telefonisch hebben gesproken om de nodige gegevens uit te wisselen, ontvang je ons aanbod.

Ben je akkoord? Mooi, we gaan aan de slag. D’ran!

Vragen over deze vacature?

Interesse?

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar je mogelijkheden.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen