Meer weten over betonmortel?

Rouwmaat levert kwalitatief hoogwaardige mortels, vloerspecies en beton in sterkte klassen C12/15 tot en met C55/67. Ook voor uw projecten waarbij stampbeton, vezel-versterkte of onderwaterbeton nodig is, kan Rouwmaat u als full-service leverancier van dienst zijn.

 

Door onze unieke en moderne betoncentrales kunnen wij tevens gerecycled betongranulaat toepassen in nieuw beton, hemelwater gebruiken i.p.v. leidingwater, en zelf de samenstelling van onze bindmiddelen bepalen, waardoor C02 wordt bespaard. Het voordeel hiervan is een lagere CO2 belasting per geleverde kuub beton.

 

Om onze producten tijdig bij klanten te krijgen, werkt Rouwmaat met een modern en flexibel wagenpark bestaande uit o.a.  mixers met capaciteiten van 7 tot 15 kuub en diverse betonpompen.

 

Voor meer informatie treft u hier onze folder over beton, mortels en vloerspecies aan. Voor bestellingen van beton hebben wij graag persoonlijk contact met u.

Woonbeton

Steeds meer mensen kiezen voor beton als vloerafwerking in hun woonhuis, zowel binnen als buiten. In vergelijking met andere typen vloerbedekking zijn betonvloeren relatief goedkoop, snel te plaatsen, naadloos en dus makkelijk te onderhouden en hygiënisch.

In samenwerking met gespecialiseerde afwerkingsbedrijven kan Rouwmaat uw betonvloer in diverse kleuren en texturen leveren. 

Wilt u meer weten over het gebruik van beton als vloerafwerking, neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met één van onze partnerbedrijven.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Het laatste nieuws
  • Tips en het beste advies
  • Persoonlijke acties en prijsupdates
  • Aanbevelingen