fem def 2 CustomFemke van Leeuwen
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer*
  Vul s.v.p. uw telefoonnummer in.
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Hanzestad Zutphen - vestiging Rouwmaat Groep

Zutphen

Vanuit de Hanzestad Zutphen blikken wij terug op 2018 en kijken wij vooruit het nieuwe jaar 2019 tegemoet. Eerst willen wij iedereen bedanken die het vertrouwen in de Rouwmaat Groep gesteld heeft. In 2019 staan wij weer voor u klaar en blijft ons streven onze dienstverlening uit te breiden en verder te optimaliseren.

Afgelopen jaar hebben wij op diverse bouwprojecten in de Stedendriehoek grondwerkzaamheden uitgevoerd. Op meerdere projecten in Zutphen, Leesten, Apeldoorn  en Deventer hebben wij ons steentje bijgedragen aan de realisatie van woningbouw en utiliteitsprojecten.

Ten aanzien van de hoeveelheid afvalinname hebben wij meer mogen verwerken dan in het jaar 2017. Het stimuleren van beter scheiden en het blijven zoeken naar nuttig hergebruik van afval door de overheid, door accijnsverhogingen, is een uitdaging die ook wij graag aangaan. In eerste instantie is de accijnsverhoging op sommige afvalstoffen een forse kostenstijging. Innovaties en nieuwe technieken moeten ertoe leiden dat meer afval een nuttige toepassing krijgt en daardoor de kosten weer afnemen. Onze accountmanagers praten u daar graag over bij.  

Bij onze kade in Zutphen mochten wij in het eerste half jaar van 2018 de nodige schepen verwelkomen. Echter, vanwege de zonnige zomer met weinig neerslag was de Industriehaven vanaf augustus 2018 niet meer bereikbaar voor schepen en kwam de overslag geheel stil te liggen. De waterstand in de rivieren was dermate laag dat veel meer havens in de regio niet bereikbaar waren. Dit is een grote zorg, wederom voor het komende jaar.

De gemeente Zutphen werkt aan de havenvisie. Zutphen heeft vijf havens die gebruikt worden door allerlei verenigingen, watersporters, pleziervaart en industrie. De voorbereidingen om de Industriehaven geschikt te maken voor klasse 5A schepen vorderen gestaag. Hopelijk kan er dit jaar nog gebaggerd en verdiept worden. Dit is van groot belang om de bereikbaarheid van de Industriehaven te garanderen bij een lage waterstand.       

Kortom, uitdagingen genoeg ter verbetering van de bereikbaarheid voor de scheepvaart in Zutphen voor het jaar 2019.

Lees hieronder: Schipper mag ik overvaren?
“Rouwmaat regelt het gewoon!”

Femke van Leeuwen

fem def 2 Custom
 

Bel mij terug Offerte aanvraag Stel direct uw vraag

Educatief een steentje bijdragen

Schipper mag ik overvaren?

Rouwmaat Zutphen heeft in januari bezoek gehad van een leerling om te leren / wat op te steken over de scheepvaart. Hoe komt een schip de haven binnen en hoe gaat een schipper te werk op zijn boot?

De leerling wil deze informatie en foto's gaan gebruiken voor zijn spreekbeurt op school. Kennisoverdracht blijft van onschatbare waarde voor de jeugd in Nederland. Rouwmaat Groep draagt hieraan graag een steentje bij!

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *