Ellen Ribbers 80 Ellen Ribbers
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer*
  Vul s.v.p. uw telefoonnummer in.
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer

Nieuws

Duurzame uitbreiding van het wagenpark

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Rouwmaat! Ook als het gaat om het wagenpark. De acht nieuwe vrachtwagens die Rouwmaat onlangs heeft aangeschaft, voldoen aan de hoogste milieueisen met betrekking tot CO2 uitstoot.  

Lees meer

OTC Hengelo en Rokramix Betoncentrales verder als Rouwmaat

De Rouwmaat Groep heeft de laatste jaren, in het kader van schaalvergroting, diverse overnames gedaan. Dit heeft ertoe geleid dat binnen onze organisatie tal van bedrijven naast elkaar zijn ontstaan, zoals de Overijsselse Transport Centrale Hengelo (met de handelsnamen: Velthof Albergen en Olde Kalter Losser) en de betoncentrales van Rokramix.

Lees meer

Eenvoudig uw rolcontainer ledigen

Het huren van een container voor verschillende soorten afval is makkelijk te regelen via onze webshop. U kiest het gewenste formaat voor de gewenste afvalsoort, bestellen en de container wordt afgeleverd.

Om ook het ledigen van uw rolcontainer eenvoudig en snel online te regelen hebben wij onze website verder uitgebreid. Online kunt u de aanvraag indienen en een voorkeursdatum voor het afhalen aangeven.

Lees meer

Asbestinventarisatie en subsidie

Wist u dat u, zowel zakelijk als particulier, voor het verwijderen van asbestdaken subsidie kunt krijgen van € 4,50 per vierkante meter? Dat u hiervoor geen zonnepanelen hoeft te plaatsen?

Bij de Rouwmaat Groep zijn er vanaf het moment van certificering al diverse asbestinventarisaties, asbestbegeleidingen en adviesprojecten uitgevoerd. Met name actief in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe maar ook daarbuiten. Kortom elk asbest-sloopproject groot of klein: ‘Rouwmaat regelt het gewoon’.

Lees meer

‘Snoei voor leven!’ Taxus inzamel actie

In veel tuinen en parken in Nederland staan ze: prachtige hagen van de Taxus Baccata. Naast de schoonheid in onze tuinen, heeft de Taxus Baccata een geneesmiddel in haar bezit: Taxol. Dit kan gebruikt worden als een geneesmiddel voor kanker; het remt de celdeling, ook van kwaadaardige cellen. Hierdoor is het goed bruikbaar bij chemokuren. De Lionsclub Oost Achterhoek, i.s.m. van Ooijen Tuinen Lichtenvoorde organiseren daarom een inzamelingsactie voor het snoeisel van deze haag. En Rouwmaat draagt ook een steentje bij, wij verzorgen het vervoer.

Lees meer

Jan Dijkman stelt zich voor

Mijn naam is Jan Dijkman en ben sinds 1 juni 2017 werkzaam als bedrijfsleider bij Rouwmaat Zutphen binnen de Rouwmaat Groep.

Even iets over wie ik ben en mijn privésituatie. Ik ben 62 jaar, getrouwd en heb samen met Mariëtte 3 dochters, een zoon, 2 schoonzoons, 1 schoondochter en 2 kleinkinderen. Wij wonen al 34 jaar  met heel veel plezier in Vorden. Ik ben een geboren Achterhoeker en op de boerderij opgegroeid. In de vrije tijd vervul ik o.a. bestuursfunctie(s) en mag erg graag (berg)wandelen en Zweedse puzzels maken. 

Na de middelbare agrarische school heb ik de machinistenopleiding gevolgd en daarna in de avonduren Uitvoering- en Hoofduitvoering weg en waterbouw, Organisatie en Ontwikkeling van bedrijven, post HBO milieukunde en nog een hele rij aan relevante en minder relevante (dag)opleidingen.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op