Ellen Ribbers 80 Ellen Ribbers
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer*
  Vul s.v.p. uw telefoonnummer in.
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer

Nieuws

OTC Hengelo en Rokramix Betoncentrales verder als Rouwmaat

De Rouwmaat Groep heeft de laatste jaren, in het kader van schaalvergroting, diverse overnames gedaan. Dit heeft ertoe geleid dat binnen onze organisatie tal van bedrijven naast elkaar zijn ontstaan, zoals de Overijsselse Transport Centrale Hengelo (met de handelsnamen: Velthof Albergen en Olde Kalter Losser) en de betoncentrales van Rokramix.

Lees meer

Ten Damme: een goede buur

Eind 2016 werd Bob Rouwmaat benaderd door Ten Damme, zij stonden voor een mooie uitdaging waar ze onze hulp goed bij konden gebruiken. Ze waren op zoek naar een partij om ze te helpen met opslag en vervoer van 1700 ton (60 vrachtwagencombi's vol!) uitzeefsel dat vrijkomt bij de productie van houtpellets.

Lees meer

Duurzame uitbreiding van het wagenpark

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Rouwmaat! Ook als het gaat om het wagenpark. De acht nieuwe vrachtwagens die Rouwmaat onlangs heeft aangeschaft, voldoen aan de hoogste milieueisen met betrekking tot CO2 uitstoot.  

Lees meer

Maak kennis met Jeroen Joling

Mijn naam is Jeroen Joling, 38 jaar geleden geboren in Lichtenvoorde en sinds 17 mei 2016 ben ik tot volle tevredenheid werkzaam bij de Rouwmaat Groep als bedrijfsleider transport.

Sinds vele jaren ben ik werkzaam in de transport en logistiek. In mijn beginjaren heb ik ervaring opgedaan als planner en later heb ik verschillende leidinggevende functies bekleed.

Lees meer

Eenvoudig uw rolcontainer ledigen

Het huren van een container voor verschillende soorten afval is makkelijk te regelen via onze webshop. U kiest het gewenste formaat voor de gewenste afvalsoort, bestellen en de container wordt afgeleverd.

Om ook het ledigen van uw rolcontainer eenvoudig en snel online te regelen hebben wij onze website verder uitgebreid. Online kunt u de aanvraag indienen en een voorkeursdatum voor het afhalen aangeven.

Lees meer

Aanleg fietspad Groenlo - Zwolle

Zo bijna aan het einde van het jaar zijn we gestart met het uitvoeren van een mooie opdracht voor gemeente Oost Gelre, namelijk de aanleg van een fietspad van Groenlo naar Zwolle. De eerste fase, vanaf het bestaande fietspad tot over de Groenlose Slinge moet voor 1 maart klaar zijn. Het eerste deel daarvan, tot aan de Zwolseweg, is zelfs voor de kerstdagen al klaar.

De tweede fase, tot in de kern van Zwolle, komt later aan de beurt. 

Lees meer

Duurzaamheid: opbouw zonnedak Groenkracht Groenlo begonnen

Op het dak van de Kringloop-Rouwmaat zijn de eerste 350 van 750 zonnepanelen door Tenten Solar geplaatst in opdracht van de energiecoöperatie Groenkracht.

Gerard Kamp, vrijwillige projectleider van Groenkracht, is tevreden over de uitstekende samenwerking tussen de Kringloop, Rouwmaat, Klein Gunnewiek, Tenten Solar, AGEM en de gemeente Oost Gelre. Door de realisatie van de 750 zonnepanelen kunnen de 55 leden van de coorperatie gaan profiteren van hun investering.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op