bertil-de-haan Bertil de Haan
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Sloopwerken

Sloopwerken

Voor een snelle, milieutechnisch verantwoorde en kostenbesparende totaalsloop van bijvoorbeeld een huis of gebouw vindt u bij Rouwmaat waar u naar zoekt. Onze sloopspecialisten hebben een keur aan machines ter beschikking, die hen ondersteunen bij diverse sloopwerken. Ons machinepark voor sloopwerken bestaat uit vele machines van klein tot groot die wij kunnen uitrusten met diverse hulpstukken zoals sorteergrepen, crushers, sloophamers en bakken.

Sloopwerken bij Rouwmaat: Deelslopen en precisieslopen

Rouwmaat voert ook de meest complexe deelslopen uit. Deze vinden bijvoorbeeld plaats bij monumentale panden, waar het van belang is dat gedeeltes van het gebouw intact blijven. Bij deelslopen verwijderen mens en machines met uiterste precisie (delen van) bouwwerken, bijvoorbeeld een draagmuur of betonvloer. Een ware uitdaging die onze sloopspecialisten maar wat graag aangaan!

Kosten sloopwerk

Het slopen van een gebouw of huis is uiteraard niet kosteloos. De kosten voor het sloopwerk zijn onder andere afhankelijk van:

Voor een indicatie van wat slopen kost per m2 of per m3 kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

Sloopwerken als basis voor bouw

Het aannemersbedrijf van Rouwmaat kan u niet alleen van dienst zijn op het gebied van sloopwerken. Van grondwerk voor een fundering tot monumentale precisiesloop, van het bestraten van een oprit tot het bouw- en woonrijp maken van een terrein; wij doen het allemaal! Rouwmaat is uw duurzame totaaloplossing op het gebied van grond, weg- en waterbouw en sloopwerken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw sloopwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren sloopspecialisten vertellen u graag over de mogelijkheden en bieden u een gepaste oplossing. Raadpleeg hier onze informatiefolder.

“Rouwmaat regelt het gewoon!”

Bertil de Haan

bertil-de-haan
 

Bel mij terug Offerte aanvraag Stel direct uw vraag

Aannemersbedrijf Rouwmaat

Met Rouwmaat werkt u samen aan duurzaamheid in de wereld van de bouw. Met ons aannemersbedrijf kunnen wij u van dienst zijn in allerlei verschillende vakdisciplines, van onderhoud en reconstructie tot sloopwerk, bestrating en verbouwing.

Lees meer

Sloopwerk

Of het nou gaat om grote of kleine objecten; wij verzorgen graag het sloopwerk voor u. Van totaalsloop tot deelsloop, we leveren altijd precisiewerk. Voor een beetje uitdaging zijn onze sloopspecialisten absoluut niet bang.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *