frank-beurskens Frank Beurskens
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Grind, zand & granulaat

Grind, zand & granulaat

Rouwmaat Groep (wegen)bouwmaterialen

Gaat u bestraten, uw tuin onderhouden of huis verbouwen of heeft u voor andere werkzaamheden grind, zand of granulaat nodig? Bij Rouwmaat Groep vindt u het natuurlijke materiaal waar u naar op zoek bent.

Grind

Op zoek naar dakgrind, grind voor uw pad of oprit, siergrind of grind als toeslagstof voor beton? Rouwmaat levert grind  in 1 m³ bigbags en in containers van 3 – 10 m³. Indien gewenst kunnen wij het ook bij u op locatie storten, dit is mogelijk van 0,5 t/m 25 m³ per vracht. In onze webshop kunt u snel en eenvoudig de volgnede soorten grind bestellen:

Zand

Bij Rouwmaat bent u aan het juiste adres voor het afnemen van onder andere de volgende soorten zand:

Wij leveren het gewenste zand in 1 m³ big bags en in containers van 3 – 10 m³. Indien gewenst kunnen wij het ook los bij u op locatie storten, dit is mogelijk van 0,5 t/m 25 m³ per vracht. Ook zand kunt u eenvoudig en snel in onze webshop bestellen. 

Granulaat

Ons menggranulaat bestaat uit gerecycled baksteen- en betonpuin, en is ideaal als basis in de wegenbouw. Naast granulaat, kunt u bij ons ook granulight afnemen. Granulight kan worden gebruikt als lichtgewicht ophogingsmateriaal. Het is lichter dan zand en een bijzonder ‘groen’ materiaal en kan ook worden gebruikt in de wegenbouw.

Advies over grind, zand en granulaat

Heeft u advies nodig van één van onze medewerkers bij de aanschaf van grind, zand of granulaat? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

 

Grind kopen

Grind is een natuurlijk gerond gesteente. Wilt u grind kopen? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Grind is een toeslagstof in beton, maar kan ook worden gebruikt op daken, in tuinen of als fundering.

Lees meer

Zwart zand

Zwart zand, ook wel tuinaarde of zwarte grond genoemd is ongemengde grond dat vrij van puin is. Het wordt gebruikt voor ophoging en voor structuurverbetering. Bij Rouwmaat kunt u snel en eenvoudig uw gewenste hoeveelheid zwart zand bestellen. Bekijk ons aanbod in de webshop.

Lees meer

Ophoogzand

Ophoogzand is ongezeefd zand en kan worden gebruikt om oppervlakken mee op te hogen of juist aan te vullen. Wilt u ophoogzand bestellen? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres.

Lees meer

Backfillzand

Backfillzand wordt toegepast bij de aanleg van ondergrondse midden- en hoogspanningskabels. Gaat u dit soort infra werkzaamheden uitvoeren en heeft u hiervoor backfillzand nodig? Dan kunt u eenvoudig en snel backfillzand bestellen via de webshop van Rouwmaat.

Lees meer

(Meng)granulaat kopen

Menggranulaat bestaat uit baksteen- en betonpuin. Heeft u menggranulaat nodig? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Menggranulaat is ideaal om te gebruiken in de wegenbouw als verhardingslaag.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *