frank-beurskens Frank Beurskens
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer

Grind, zand & granulaat

Grind, zand & granulaat

Rouwmaat (wegen)bouwmaterialen

Gaat u bestraten, uw tuin of huis verbouwen of heeft u voor andere werkzaamheden grind, zand of granulaat nodig? Bij Rouwmaat vindt u het natuurlijke materiaal waar u naar op zoek bent.

Grind

Op zoek naar dakgrind, grind voor uw pad of oprit, siergrind of grind als toeslagstof voor beton? Rouwmaat levert grind in 1 m³ big bags en in afvalcontainers van 3 – 10 m³. Wanneer u het wenst kunnen we het ook los bij u op locatie storten, dit is mogelijk van 0,5 t/m 25 m³ per vracht.

Zand

Bij Rouwmaat bent u aan het juiste adres voor het afnemen van zwarte grond (ook wel zwart zand genoemd), straatzand, ophoogzand of backfillzand. We leveren het gewenste zand in 1 m³ big bags en in afvalcontainers van 3 – 10 m³. Wanneer u het wenst kunnen we het ook los bij u op locatie storten, dit is mogelijk van 0,5 t/m 25 m³ per vracht.

Granulaat

Ons menggranulaat bestaat uit gerecycled baksteenpuin en betonpuin, en is ideaal als basis in de wegenbouw. Naast granulaat, kunt u bij ons ook granulight afnemen. Granulight kan worden gebruikt als lichtgewicht ophogingsmateriaal. Het is lichter dan zand en een bijzonder ‘groen’ materiaal en kan ook worden gebruikt in de wegenbouw.

Grind kopen

Grind is een natuurlijk gerond gesteente. Wilt u grind kopen? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Grind is een toeslagstof in beton, maar kan ook worden gebruikt op daken, in tuinen of als fundering.

Lees meer

Zwart zand en Zwarte grond

Zwarte grond, ook wel zwart zand of tuinaarde genoemd is ongemengd zand dat vrij van puin is. Het wordt gebruikt voor ophoging en voor grondverbetering. Bij Rouwmaat kunt u snel en eenvoudig uw gewenste hoeveelheid zwarte grond bestellen. Bekijk ons aanbod in de webshop.

Lees meer

Ophoogzand

Ophoogzand is ongezeefd zand en kan worden gebruikt om oppervlakken mee op te hogen of juist aan te vullen. Wilt u ophoogzand bestellen? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres.

Lees meer

Backfillzand

Backfillzand wordt toegepast bij de aanleg van ondergrondse midden- en hoogspanningskabels. Gaat u dit soort infra werkzaamheden uitvoeren en heeft u hiervoor backfillzand nodig? Dan kunt u eenvoudig en snel backfillzand bestellen bij Rouwmaat.

Lees meer

(Meng)granulaat kopen

Menggranulaat bestaat uit baksteenpuin en betonpuin. Wilt u menggranulaat kopen? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Menggranulaat is ideaal om te gebruiken in de wegenbouw als verhardingslaag.

Lees meer

Granulight kopen

Granulight is een uniek product dat kan worden gebruikt als lichtgewicht ophoogmateriaal. Het voordeel van Granulight? Het is lichter dan zand en een bijzonder ‘groen’ materiaal, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u Granulight bestellen? Dan bent u bij Rouwmaat aan het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod in de webshop.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer