Foto Marjolein van Noort resized3 Marjolein van Noort
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Bodemsanering

Bodemsanering

Rouwmaat uw duurzame partner voor bodemsanering

Heeft u een stuk grond dat verontreinigd is? Dan kan bodemsanering noodzakelijk zijn. Bodemsanering is het proces waarbij de grond vrij wordt gemaakt van bodemverontreiniging of geschikt wordt gemaakt voor de beoogde functie en Rouwmaat is uw duurzame partner op het gebied van bodemsanering. Wij bieden u een gepaste oplossing voor uw verontreinigingvraagstuk. Daarnaast kunnen we u ook andere concrete oplossingen aanbieden op het gebied van afval- en milieuproblemen. Naast recycling en afvalverwerking, kunt u bij ons ook containers huren en voeren wij bodemonderzoek voor u uit. Rouwmaat is de duurzame totaaloplossing voor zowel bedrijven als particulieren.

Bodemsanering: standaard een complete aanpak

Rouwmaat biedt u totaaloplossingen op het gebied van bodemsaneringen en bodemverontreiniging. Onze ervaren medewerkers zijn deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Hierdoor kunnen wij met behulp van de nieuwste onderzoekstechnieken verontreinigingen in de bodem vaststellen. Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van alle regelgeving rondom bodemsanering, wij werken dan ook volgens de juiste normeringen. Zo zijn wij in het bezit van het BRL7000 certificaat en zijn wij hiervoor erkend door de overheid. Dit certificaat is in Nederland verplicht bij het uitvoeren van een bodemsanering.

Bodemsanering van A tot Z

Nadat door middel van een bodemonderzoek een verontreiniging in de grond is vastgesteld, is bodemsanering noodzakelijk. Naar aanleiding van de resultaten van het bodemonderzoek, maken wij uw bodemprobleem inzichtelijk en stellen direct een plan van aanpak voor de bodemsanering op. De volgende activiteiten zijn hierbij mogelijk: afgraven, een in-situ sanering en/of isoleren van de bodemverontreiniging. We ontzorgen u compleet, ook de benodigde vergunningaanvragen regelen wij voor u.

“Rouwmaat regelt het gewoon!”

Marjolein van Noort

Foto Marjolein van Noort resized3
 

Bel mij terug Offerte aanvraag Stel direct uw vraag

Werkwijze bodemonderzoek

Al meer dan 20 jaar hebben wij een sterke positie in de wereld van bodemonderzoek. Veel gemeenten, projectontwikkelaars en bouwondernemingen weten Rouwmaat te vinden voor hun bodemonderzoeken. Zie hiervoor onze referenties.

Lees meer

Bodemsanering kosten

Wanneer een stuk grond niet aan de gestelde eisen en normen voldoet, moet er bodemsanering plaatsvinden. De kosten voor bodemsanering zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de hoeveelheid werk, de oppervlakte en eventuele vergunningen.

Lees meer

Bodemverontreiniging

Gaat u werkzaamheden uitvoeren in de grond of in grondwater? Dan moet u altijd nagaan of er sprake kan zijn van bodemverontreiniging. Bodemonderzoek is nodig om te kunnen bepalen of de kwaliteit voldoet aan de eisen die daaraan worden gesteld. Bij een bodemonderzoek wordt onderzocht of de bodem geschikt is voor de huidige- of de toekomstige bestemming voor desbetreffende bodem.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *