karel-althof Bob Rouwmaat
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Bestrating

Bestrating

Bestrating en infra

Rouwmaat is een betrokken partner op het gebied van bestrating en infra. Onze vakmensen zijn deskundig, betrokken en bovenal thuis in de regio. Wij bieden u een zorgeloos uitvoeringstraject en garanderen daarbij de kwaliteit. Voor alle werkzaamheden op het gebied van bestrating & infra bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres. Wij bestraten onder andere:

Bestrating: vaardige handen en machines

Vele honderdduizenden vierkante meters straatwerk zijn al gelegd door onze vakmensen en hun moderne machines: van terrassen tot inritten. Van complete bedrijfsterreinen tot woonwijken. Onze stratenmakers beheersen niet alleen het ouderwetse handwerk, maar zijn ook gespecialiseerd in machinaal bestraten. Ook het herbestraten gebeurt, indien mogelijk, machinaal.

Infra: thuis in uw werk

Voor gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars is Rouwmaat een infrapartner met een  flinke toegevoegde waarde. De betrokkenheid en het vakmanschap dat we aan de dag leggen, leidt tot meer kwaliteit bij onder andere de complete inrichting en reconstructie van woon- en bedrijfsterreinen, (re)constructies van wegen en rioleringen met infiltratievoorzieningen en de aanleg en het onderhoud van beschoeiingen en waterpartijen. Rouwmaat: infra van A tot Z.

Machinaal bestraten

Van complete bedrijfsterreinen tot woonwijken. Onze stratenmakers beheersen niet alleen het ouderwetse handwerk, maar zijn ook gespecialiseerd in machinaal bestraten. Ook het herbestraten gebeurt, indien mogelijk, machinaal.

Lees meer

Stratenmakers

Onze stratenmakers zijn echte vakmensen met een passie voor het vak. Ze zijn deskundig, betrokken en bovenal thuis in de regio. Wij bieden u een zorgeloos uitvoeringstraject en garanderen daarbij de kwaliteit van het opgeleverde werk.

Lees meer

Wegenbouwstoffen

Bij Rouwmaat bent u aan het juiste adres voor fundatiemateriaal voor asfaltwegen en klinkerbestratingen. Wij kunnen u de wegenbouwstoffen agrac en gestabiliseerd zand leveren, zodat u goed bent voorbereid bent op de bestrating- of wegwerkzaamheden.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *