Marc en Frank 25 jaar bij Rouwmaat

1 april 1997 - 1 april 2022: Marc en Frank 25 jaar in dienst!

Frank zorgt al 25 jaar vol overgave dat onze MegaMix silo’s op en top naar de bouwlocaties gaan. Marc is onze vaste rots in de branding op de portaalauto.

Hun betrokkenheid bij Rouwmaat wordt nog maar eens onderstreept door het feit dat ze zich als professionele modellen uitgebreid op de gevoelige plaat hebben laten vastleggen voor onze website en shop. Hieronder zie je het resultaat daarvan!

Frank en Marc, van harte gefeliciteerd en op naar de 40 jaar!

Frank...

...zorgt al 25 jaar vol overgave dat onze MegaMix silo’s op en top naar de bouwlocaties gaan. Ook bevoorraadt hij met zijn shovel de Groenlose betoncentrale met zand en grind, zodat die kan blijven doordraaien. Frank is een keiharde werker die nooit te beroerd is om iets extra’s te doen. Na het werk komt Frank tot rust door urenlang lekker aan de waterkant te gaan zitten vissen, met een dik boek erbij.

Marc...

...is een betrokken medewerker én onze vaste rots in de branding op de portaalauto. Hij regelt het gewoon! Hij heeft ook jarenlang in de winterploeg meegeholpen om de wegen in Oost Gelre sneeuwvrij te houden. In zijn vrije tijd zit hij het liefst op zijn ros van staal óf van vlees en bloed; hij houdt namelijk van wielrennen en van paardrijden. Ook bezoekt hij graag musea over vliegtuigen in bijvoorbeeld Engeland en Amerika.