Maak kennis met Natascha Meekes

Sinds kort versterkt Natascha ons als medewerker verkoop binnendienst

Je kunt haar aan telefoon krijgen als je op zoek bent naar afvalcontainers voor je bedrijf of als je beton, grind, zand of andere bouwstoffen bij ons wilt bestellen.

We hebben haar natuurlijk niet zomaar voor de spreekwoordelijke leeuwen gegooid. Eerst volgde ze een introductieprogramma!

 

“Inmiddels ben ik alweer wat weekjes aan de slag en het bevalt goed! En dat komt met name doordat ik een hele goede basis krijg, om alle ‘ins’ en ‘outs’ binnen de Rouwmaat Groep te leren kennen.

En dat zijn er nogal wat!

Want wat doet Rouwmaat Groep toch ontzettend veel - en hoe ook! Wat ik steeds terug heb zien komen in alles wat we doen is kwaliteit, professionaliteit, milieubewust, duurzaamheid en altijd denken in mogelijkheden!

Ik mocht met verschillende collega’s mee om projecten en diverse werkzaamheden te bekijken. Zo zag ik een bodemsanering in Winterswijk, waar we asbest weghaalden.

Ook heb ik alle vestigingen van Rouwmaat bezocht. Wat veel mensen volgens mij niet weten, is dat dat er inmiddels 6 zijn, waarvan 5 betoncentrales.

Verder ben ik mee geweest met de vrachtwagen, onder andere naar een betonstort en naar diverse particuliere en zakelijke klanten voor het wisselen van “bouwbakkies”.

 

Het meest interessant vond ik de betonstort in de nieuwbouw van de gebroeders Klein Gunnewiek in Groenlo. Allereerst al om te zien hoe het beton wordt samengesteld door onze mengmeester op de betoncentrale. En dan hoe er staalvezels toegevoegd worden op het werk om het beton steviger te maken. De omvang van het project was indrukwekkend; de betonmixers reden af en aan in de grote hal."

"Kortom: er komt veel op je af als je begint bij Rouwmaat, maar je wordt goed begeleid. Ik kan wel echt met recht zeggen: “Wat ben ik trots dat ik mijn steentje hieraan mag bijdragen!”