Maak kennis met Dylan Reinders, grondwerker bij Rouwmaat

Dylan Reinders (18) werkt 4 dagen per week bij Rouwmaat en gaat 1 dag per week naar school (BBL).

Hij is heel enthousiast over zijn werk als grondwerker:

“Lekker buiten zijn. Met je handen werken. Een braakliggend terrein langzaam zien veranderen in een nieuwe weg, woonwijk of gebouw. Hard werken, maar zeker ook lol maken tussendoor!"

"Veel mensen van de BBL-opleiding stappen het liefst meteen op de shovel of kraan, maar ik wil eerst weten hoe het grondwerk in elkaar steekt, zodat ik later als machinist ook beter weet waar een grondwerker mee te maken krijgt. En ik vind het grondwerk ook gewoon leuk. Het is afwisselend. De ene dag leg je riolering aan en de volgende dag bestraat je een parkeerterrein. 

Mijn opa en vader werk(t)en ook allebei bij Rouwmaat in het grondwerk. Ik zag hoe mooi ze dat vinden/vonden. De korte lijnen, zelfstandigheid en gemoedelijkheid maken mij ook nog elke dag enthousiast. Als ik klaar ben met mijn opleiding, hoop ik hier nog vele jaren vol te maken!”

Word je enthousiast van Dylan's verhaal? We zijn altijd op zoek naar BBL-ers. Of je nou chauffeur, grondwerker of machinist wilt worden. Daarnaast hebben we ook regelmatig leuke vacatures. Check ze snel!