Afvalcontainers altijd en overal beschikbaar voor Duurzaam Kozijn Nederland

Tijdige levering containers tegen landelijke dekking

Duurzaam Kozijn Nederland voert in heel Nederland totaalrenovaties uit. Men werkt hierbij met een strakke planning. Het is daarbij erg belangrijk dat de afvalcontainer tijdig geleverd en -na het afronden van de klus- ook snel afgevoerd wordt. Zodat de klant alles meteen achter de rug heeft en het thuis weer opgeruimd is. De Rouwmaat Groep biedt Duurzaamkozijn een landelijke dekking voor het leveren van afvalcontainers.

Tijdige levering containers

Drie jaar geleden zijn Gradus Hempenius en Karim Ulad Mehand, eigenaren van Duurzaam Kozijn Nederland, begonnen met de levering en montage van kozijnen. Vandaag de dag hebben ze een bloeiend bedrijf met maar liefst 14 medewerkers in dienst. In januari 2020 is Duurzaam Kozijn Nederland overgegaan naar het huidige pand in Enschede met een mooie, ruime werkplaats en kantine. Duurzaam Kozijn Nederland voert in heel Nederland totaalrenovaties uit. Men werkt hierbij met een strakke planning. Het is daarbij erg belangrijk dat de afvalcontainer tijdig geleverd wordt en na het afronden van de klus ook snel afgevoerd wordt. Zodat de klant alles meteen achter de rug heeft en het thuis weer opgeruimd is.

Landelijke dekking

De Rouwmaat Groep biedt Duurzaamkozijn een landelijke dekking voor het leveren van afvalcontainers. In de noordelijke, zuidelijke en westelijke provincies van Nederland werkt de Rouwmaat Groep samen met betrouwbare leveranciers uit de regio.

Uit ons gesprek blijkt dat Karim en Gradus erg tevreden zijn over de dienstverlening van de Rouwmaat Groep. Containers worden vrijwel altijd op de gewenste tijd geleverd en afgevoerd. Dit is mogelijk doordat Duurzaam Kozijn Nederland alle containers tijdig en per mail besteld, soms al enkele maanden van te voren.

Op de vraag in één zin samen te vatten hoe de samenwerking met de Rouwmaat Groep wordt ervaren is het antwoord: "Prettig samenwerken met jullie als betrouwbare partij. De accountmanager en planning zijn altijd goed bereikbaar en het werkt zeer prettig dat we altijd een vaste aanspreekpartner hebben."