1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Rouwmaat Groep - OTC Hengelo

Contact opnemen met Rouwmaat Hengelo? Bel naar +31 (0)74 242 05 41

In 1994 werd OTC (Overijsselse Transport Centrale b.v.)  onderdeel van de Rouwmaat Groep. Met de klant als absolute middelpunt betreedt OTC in Hengelo haar markt. Dankzij de verwevenheid met Rouwmaat konden zij direct een brede markt voorzien van een groot aantal activiteiten: van een milieu advies tot compleet uitgevoerde aannemerswerken. Om onszelf als 1 bedrijf goed in de markt te kunnen profileren is besloten dat OTC vanaf 2017 opereert onder de naam Rouwmaat.

ROUWMAAT: veelzijdige specialist

OTC ontstond in 1974 na een fusie tussen Heerbaart Transport en Althof Transport en is dus een Twents bedrijf in hart en nieren, een veelzijdige specialist in zowel de uitvoering van alle voorkomende sloop- en grondwerken, rioleringen en bestratingen als de levering van zand en grind. Maar ook voor het huren van containers, kipwagens en machines als diepladers, shovels, mobiele kranen en minikranen zijn (bouw)bedrijven, overheden, instellingen én particulieren bij Rouwmaat Hengelo aan het juiste adres.

Scherpe prijs/kwaliteit-verhouding

Het totaalpakket van Rouwmaat kenmerkt zich door een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding: het directe gevolg van een flexibele aanpak. Zo is het machinepark dankzij het multifunctionele NCH-kabelsysteem breed inzetbaar. Ladingen als containerbakken worden binnen enkele minuten verruild voor bijvoorbeeld een kipperbak of een betonmixer. Ook de medewerkers van Rouwmaat hebben een flexibele instelling en begrijpen de kunst van vakmanschap.

Samenwerking binnen Rouwmaat

Naast de handel in en het vervoer van onder andere zand en grind zijn wij experts in het uitvoeren van aannemerswerkzaamheden. Dankzij de nauwe samenwerking binnen de Rouwmaat Groep is Rouwmaat Hengelo ook uw relatie op het gebied van milieuadviezen, bodemonderzoek, bodem- en asbestsanering, de levering van beton, mortels en vloerspecies en de integrale verwerking van al uw (bedrijfs)afval.

Kortom: Rouwmaat Hengelo is compleet van karakter. Uw partner op het gebied van alle voorkomende sloop- en grondwerken, rioleringen en bestratingen als de levering van zand en grind in Twente en omstreken.

Contactgegevens:
Rouwmaat Hengelo
Saffierstraat 8, 7554 TG Hengelo (Ov.)
T 0031 (0)74 242 05 41
F 0031 (0)74 291 50 99
I www.rouwmaat.nl

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *