karel-althof Bob Rouwmaat
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Grond afvoeren

Bij Rouwmaat houden we zaken graag schoon en dat geldt ook voor grond. Daarom zorgen we voor het afvoeren van grond uit uw tuin of bouwplaats. Rouwmaat verzorgt grond afvoer voor de bouw, instellingen, overheden en particulieren.

Schone grond met een grondafval container van Rouwmaat

Schone grond begint met een goede afhandeling van grondafval en overtollige grond. Dat kan al eenvoudig door visueel schone grond en verontreinigde grond gescheiden van elkaar ter verwerking aan te bieden bij uw gemeente of een bodemonderzoek te laten uitvoeren. Tegelijkertijd kunt u het uzelf makkelijker maken met grondafvoer en recycling diensten van Rouwmaat. Wij bezorgen de grondafval containers en u levert de grond zoals aangegeven. Rouwmaat handelt de rest voor u af. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat de containers opgehaald worden wanneer ze vol zijn en dat we de (verontreinigde) grond voor u afvoeren. Met een grondafval container van Rouwmaat draagt u op eenvoudige wijze bij aan een beter milieu.

Waarom is verontreinigde grond netjes afvoeren belangrijk?

In eerste instantie lijkt de reden voor het afvoeren van verontreinigde grond, anders voor de ruimte die u ervoor terug krijgt, misschien een oninteressant verhaal. Toch levert grondafvoer uiteindelijk veel op, want schone grond is iets waar we allemaal baat bij hebben. We moeten niet vergeten dat we de natuur nog steeds nodig hebben om te kunnen leven. Dat vraagt om een respectvolle omgang met grond. Het afvoeren van verontreinigde grond zorgt ervoor dat deze niet verder verspreid wordt in de omgeving. We kunnen de grond in een aantal gevallen reinigen. Overtollige schone grond voeren we ook voor u af. Deze schone overtollige grond bieden we aan op plaatsen waar juist extra grond nodig is, bijvoorbeeld voor het dempen van afwateringskanalen of voor het maken van een viaduct.

Wat voor grond kunt u aan Rouwmaat ter afvoer aanbieden?

U kunt bij Rouwmaat visueel schone grond aanbieden. Hier valt onder: Tuinaarde, zand en graszoden. Hebt u verontreinigde grond, dan kunnen wij voor u een bodemonderzoek doen en de afvoer van de verontreinigde grond regelen. Twijfelt u over de aard van het soort grondafval dat u wilt verwijderen? Vraag ons dan om advies.

Meer informatie over grond afvoeren door Rouwmaat

Wilt u meer weten over grond afvoeren door Rouwmaat? Neem dan contact op met onze medewerkers. We helpen uw organisatie graag bij het omschakelen naar duurzamere vormen van afvalverwerking.

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *