karel-althof Bob Rouwmaat
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Infra

Infra bij Rouwmaat

Infra

Rouwmaat biedt complete deskundigheid in uitvoering, advisering en begeleiding van infra- en grondverzetwerkzaamheden. Onze vakmensen denken gestructureerd mee in de ontwerpfase, verzorgen eventueel de vergunningaanvraag en gaan samen met u aan de slag. Zoals het een betrokken partner betaamt. Onze informatiefolder treft u hier aan.

Infra: Meer dan ontgraven en grondverzet

Het ontgraven van funderingen, kelders en andere bouwwerken is gesneden koek voor de machinisten van Rouwmaat. Op zoek naar nieuwe uitdagingen, verdiepten ze zich in het natte ontgraven van bouwkuipen: interessant vanuit het oogpunt van grondwateronttrekking. Onze medewerkers hebben daarnaast altijd een uitgebreid, divers en bedrijfszeker machinepark tot hun beschikking. Zo beschikken wij over een grote diversiteit aan grondverzetmachines voor grondverzet werkzaamheden: van een deurbrede minikraan tot een immense shovel en van een trilplaat tot een mobiele zeef- en menginstallatie. Grondwerk met een interessante plus!

Rouwmaat: uw duurzame totaalpartner

Naast infra en grondverzet is Rouwmaat ook uw partner op het gebied van bestratingen en sloopwerken. Daarmee is Rouwmaat de duurzame totaalpartner op het gebied van infrawerkzaamheden voor bouwbedrijven, gemeenten, provincies, projectontwikkelaar en tal van andere opdrachtgevers. We zijn deskundig, betrokken en thuis in de regio.

Grond afvoeren

Bij Rouwmaat houden we zaken graag schoon en dat geldt ook voor grond. Daarom zorgen we voor het afvoeren van grond uit uw tuin of bouwplaats. Rouwmaat verzorgt grond afvoer voor de bouw, instellingen, overheden en particulieren.

Lees meer

Grondverzetbedrijf

Rouwmaat is een compleet grondverzetbedrijf. Wij bieden u deskundigheid in uitvoering, advisering en begeleiding van grondverzet. Bij ons grondverzetbedrijf werken vakkundige mensen, die met u mee denken. Dit komt u goed van pas in bijvoorbeeld de ontwerpfase of bij de aanvraag van vergunningen. In het grondverzetbedrijf van Rouwmaat vindt u een complete partner op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

Lees meer

Grondverzetmachines

Het grondverzetbedrijf van Rouwmaat beschikt over een uitgebreid machine park met grondverzetmachines. Dit uitgebreide machinepark stelt ons in staat om de grondverzetwerkzaamheden uit te voeren op een zelfstandige manier en compleet in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij u als opdrachtgever altijd de kwaliteit bieden waar wij naar streven.

Lees meer

Grondwerk

Rouwmaat biedt complete deskundigheid in uitvoering, advisering en begeleiding van grondwerk én graafwerk. Onze vakmensen denken met u mee, zowel in de ontwerpfase als bij het aanvragen van eventuele vergunningen. Wij zijn uw betrokken partner.

Lees meer

Herinrichting BAT-terrein Zevenaar

Rouwmaat Groep heeft in opdracht van de gemeente Zevenaar de herinrichting van de voormalige filterhal mogen realiseren. De uitstraling, van het nieuw in te richten terrein, is volledig aangepast aan het oude BAT complex met als doel circulariteit in de materialen die zijn gebruikt. De locatie is tijdelijk in gebruik geweest als parkeerplaats en wordt nu omgevormd tot fietsenstalling voor de medewerkers van de gemeente.

Al in een eerdere fase hebben wij de bovenbouw gesloopt van de voormalige filterhal en in deze fase is aanvullend de vloer en fundering verwijderd door Rouwmaat Groep. Tevens is de oude leidingtunnel onder de vloer weggehaald.

Er zijn waterleidingen gelegd met tappunten om de plantenbakken te kunnen voorzien van voldoende water. De bestaande riolering is vervangen en uitgebreid met leidingwerk voor de nieuwe inrichting. De totale oppervlakte van het terrein voor herinrichting bedraagt ca. 900 m².

De herinrichting van de infra bestaat o.a. uit het leveren van gebroken puin en zand zodat het egaliseren van de onderbaan correct kan worden uitgevoerd. Na het egaliseren zijn de betonpoeren geplaatst voor het plaatsen van de duurzame fietsenstalling. Nadat de banden zijn gezet en hoogtes zijn bepaald voor het bestraten, konden de eerste tegels voor onder de kas van de fietsenstalling geplaatst worden en de gebakken waaltjes worden gelegd.

Hergebruik materialen – circulariteit centraal

Zoals eerder genoemd staat het thema circulariteit centraal in dit project.

Het gehele hekwerk dat gebruikt is tijdens dit project zijn vrijgekomen van het voormalige naastgelegen BAT-terrein en weer hergebruikt. De kas van de fietsenstalling is tweedehands en geplaatst door derden met daarop zonnepanelen die ervoor zorgen dat de elektrische fietsen - welke zijn gestationeerd voor medewerkers van de Gemeente Zevenaar – elke dag van elektriciteit (opladen door zonne-energie) zijn voorzien. De cortenstalen plantenbakken zijn ook hergebruikt.

Via onderstaande foto’s kunt u een impressie opdoen van de herinrichting gedaan door Rouwmaat Groep.

Heeft u vragen over sloop- en/of grondwerk? Neemt u dan gerust contact met ons op via het e-mail adres of telefoonnummer 0544 – 47 4040.

 

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *