Heembouw sluit strategisch partnerschap met Rouwmaat Groep

Heembouw sluit strategisch partnerschap met Rouwmaat Groep

Ontwerpende bouwer Heembouw heeft Rouwmaat Groep geselecteerd als strategisch partner voor advies, ontwerp en realisatie in grondwerkzaamheden, buitenriolering, terreinverharding en beplanting.

"Door continuïteit in samenwerkingen te brengen kun je echt samen verbeteren en innovaties bedenken en toepassen. Bijvoorbeeld voor thema's als duurzaamheid en het slimmer inrichten van beschikbare ruimte."

Hugo Karremans, Hoofd Realisatie Bedrijfsruimten

 

 

"Heembouw is een ontwerpende bouwer. Het is voor ons een leuke uitdaging om onze klanten te verrassen met originele antwoorden op vraagstukken als bijvoorbeeld duurzaamheid en het slim inrichten van de beschikbare ruimte. Als één ontwerp- en bouwteam kunnen wij samen met onze strategisch partners deze innovaties echt verder brengen in onze projecten," zegt Hugo Karremans, die bij Heembouw verantwoordelijk is voor de realisatie van bedrijfsruimtes.

Hij licht toe waarom Heembouw werkt met strategische samenwerkingen. "Een samenwerking op basis van vertrouwen en continuïteit zorgt voor een constante kwaliteit en een efficiënt proces. Daar profiteren onze klanten dan weer van - met een passend ontwerp tegen het beschikbare budget."

Hugo Karremans geeft aan dat Rouwmaat als strategisch partner is gekozen vanwege een aantal belangrijke kernwaarden:

  • proactief
  • transparant
  • betrouwbaar in zowel ontwerp, communicatie als manier van aanpak

"We zijn verheugd dat we de prettige samenwerking bij een aantal projecten (Rottink, Mueller en Norma Bijsterhuizen) met dit partnerschap een extra dimensie hebben gegeven en we spreken hiermee vertrouwen uit voor de samenwerking in de toekomst."

Rouwmaat Groep ondersteunt Heembouw met de volgende disciplines:

  • Advies, ontwerp en realisatie in grondwerkzaamheden (bodem- en asbestonderzoek, bodemsanering, bouwrijp maken, woonrijp maken)
  • Buitenriolering
  • Terreinverharding
  • Beplanting