Container huren Hengelo

Wilt u snel en goedkoop een container huren in Hengelo? Rouwmaat Hengelo (voorheen OTC) is uw betrouwbare partner op het gebied van afvalwerking en recycling. U kunt bij ons uw gewenste container huren. Wij bezorgen deze bij u op locatie in Hengelo en halen deze vervolgens ook weer op, waarna we het afval op de juiste manier verwerken.

Container huren hengelo

Diverse soorten containers huren in Hengelo

Wat voor type afval u ook wilt afvoeren, wij hebben altijd de juiste container voor het juiste afval. Van bedrijfsafval, papier- en kartonafval, glasafval, bouw- en sloopafval en puinafval tot groenafval, tuinafval of grof huishoudelijk afval. U vindt bij ons de oplossing in de vorm van de juiste afvalcontainer. Zo huurt u o.a. de volgende containers, in diverse afmetingen:

Container huren voor diverse werkzaamheden

Of u nou aan het verbouwen bent, gaat slopen of opruimen, uw bedrijfsafval wilt laten afvoeren of gaat verhuizen: wij leveren containers voor iedere afvalsoorten in Hengelo en omgeving. Via onze website kunt u eenvoudig een container huren. Wij bezorgen deze op diverse locaties in Nederland, waaronder ook in Hengelo.

Maak kennis met Rouwmaat Hengelo

Rouwmaat Hengelo (voorheen OTC - Overijsselse Transport Centrale b.v.) is een onderdeel van de Rouwmaat Groep uit Groenlo. OTC bestaat al sinds 1974, na een fusie tussen Heerbaart Transport en Althof Transport. Het is dus een Twents bedrijf in hart en nieren. Voor het huren van een afvalcontainer in Hengelo en omstreken bent u bij OTC dus een het juiste adres. Daarnaast is het bedrijf een veelzijdige specialist in zowel de uitvoering van alle voorkomende sloop- en grondwerken, rioleringen en bestratingen als de levering van zand en grind.

Online container huren

Bent u woonachtig in Hengelo en wilt u een container huren? Bekijk dan ons aanbod en huur uw container eenvoudig en snel via onze webshop.

U kunt ook een container huren in de volgende plaatsen:

container huren Almelo container huren Oldenzaal container huren Raalte container huren Holten container huren Wierden container huren Denekamp container huren Rijssen container huren Enter container huren Delden container huren Ootmarsum container huren Tubbergen container huren Hellendoorn container huren Losser container huren Borne Container huren Enschede Container huren Haaksbergen

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *