Container huren Enschede

Wilt u snel en goedkoop een container huren in Enschede? Rouwmaat Hengelo (voorheen OTC) is uw betrouwbare partner op het gebied van afvalwerking en recycling. U kunt bij ons uw gewenste container huren. Of u nu in de wijk Roombeek, Helmerhoek of Boswinkel woont, wij leveren onze containers bij u af op iedere gewenste locatie in de gemeente Enschede en halen deze vervolgens ook weer op, waarna we het afval op de juiste manier verwerken.

Container huren enschede

Diverse soorten containers huren in Enschede

Wat voor type afval u ook wilt afvoeren, wij hebben altijd de juiste container voor het juiste afval. Van bedrijfsafval, papier- en kartonafval, glasafval, bouw- en sloopafval en puinafval tot groenafval, tuinafval of grof huishoudelijk afval. U vindt bij ons de oplossing in de vorm van de juiste afvalcontainer. Zo huurt u o.a. de volgende containers, in diverse afmetingen:

Container huren voor diverse werkzaamheden

Of u nou aan het verbouwen bent, gaat slopen of opruimen, uw bedrijfsafval wilt laten afvoeren of gaat verhuizen: wij leveren containers voor iedere afvalsoorten in Enschede en omgeving. Via onze website kunt u eenvoudig een container huren. Wij bezorgen deze op (bijna) iedere gewenste locatie in Twente, waaronder ook in Enschede. 

Afvalcontainer huren in Enschede en omgeving

Bent u woonachtig in één van de omliggende gemeenten van Enschede, zoals Lonneker, Boekelo, Usselo of Glanerbrug? Of is uw bedrijf hier gevestigd? Ook dan kunt u bij Rouwmaat terecht voor het huren van een afvalcontainer. Kortom: heel Twente kan een afvalcontainer huren bij Rouwmaat. 

Container laten legen?

Naast het leveren van verschillende containers, kan Rouwmaat ook eenvoudig uw containers legen. Maak online een afspraak of neem hier contact met ons op.

Maak kennis met Rouwmaat Hengelo

Rouwmaat Hengelo (voorheen OTC - Overijsselse Transport Centrale b.v.) is een onderdeel van de Rouwmaat Groep uit Groenlo. OTC bestaat al sinds 1974, na een fusie tussen Heerbaart Transport en Althof Transport. Het is dus een Twents bedrijf in hart en nieren. Voor het huren van een afvalcontainer in Hengelo en omstreken bent u bij OTC dus een het juiste adres. Daarnaast is het bedrijf een veelzijdige specialist in zowel de uitvoering van alle voorkomende sloop- en grondwerken, rioleringen en bestratingen als de levering van zand en grind. 

Online container huren

Bent u woonachtig in Enschede en wilt u een container huren? Bekijk dan ons aanbod en huur uw container eenvoudig en snel via webshop.

U kunt ook een container huren in de volgende plaatsen:

Almelo Oldenzaal Raalte Holten Wierden Denekamp Rijssen Enter Delden Ootmarsum Tubbergen Hellendoorn Losser Borne Haaksbergen Hengelo

Rouwmaat
Rated 4.6/5 based on 8 customer reviews

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *