Archiefvernietiging

De Rouwmaat Groep is voor steeds meer gemeenten, woningcorporaties en bouwers een duurzame partner op het gebied van afval inzameling en verwerking, zo ook op het gebied van archiefvernietiging. Wij zorgen ervoor dat uw vertrouwelijke papierstromen gecertificeerd worden vernietigd.

Archiefvernietiging met zorg

Als bedrijf zijnde heeft u te maken met veel (vertrouwelijke) papierstromen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor de vernietiging van uw papierwerk? Of u nou voor een eenmanszaak werkt, een multinational of een overheidsinstelling: wij regelen het voor u.

Ook als particulier heeft u te maken met vertrouwelijke papierstromen. Wanneer u deze vertrouwelijke papierstromen wil vernietigen is Rouwmaat uw partner. Wij dragen zorg over archiefvernietiging voor particulieren.

 

Archiefvernietiging op maat

Of u uw papierwerk nou op structurele basis wilt laten vernietiging of slechts eenmalig: het is allemaal mogelijk bij Rouwmaat. Wanneer u uw kantoor gaat opruimen of er een verhuizing plaatsvindt, kan het nodig zijn dat u eenmalig archiefvernietiging nodig heeft. Ook dit moet uiteraard veilig en vertrouwelijk gebeuren en daar dragen wij zorg voor. Het afval wordt bij u op locatie opgehaald en vervolgens gecertificeerd vernietigd. Wilt u op structurele basis uw papierwerk laten vernietigen? Dan kunnen wij een container bij u op locatie plaatsen, welke we in samenspraak met u volgens een vaste frequentie ledigen.

Uw archiefvernietiging is bij Rouwmaat in veilige handen.