frank-beurskens Frank Beurskens
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Tuinafval / GFT afval

Gaat u aan het werk in de tuin en heeft u tuinafval of GFT afval? Bij Rouwmaat bent u aan het juiste adres voor de inzameling en verwerking van tuinafval en GFT afval. Tuinafval kan bestaan uit gemaaid gras, bladeren en geknipt snoeihout en onder GFT afval verstaan we keukenafval, zoals etensresten en schillen.

Tuinafval inzamelen

Wanneer u in de tuin aan het werk gaat, ontstaat er tuinafval. Maak het uzelf gemakkelijk wanneer u grote hoeveelheden tuinafval heeft en huur hiervoor tijdig een afvalcontainer. Bij Rouwmaat kunt u afvalcontainers huren voor tuinafval en GFT afval. Afzetcontainers zijn de ideale containers voor het afvoeren van groenafval. U kunt bij ons afzetcontainers huren van 3 m³ tot en met  40 m³. Wanneer u het tuinafval in de container heeft verzameld, komen wij de container weer bij u ophalen en we voeren het afval af.

Tuinafval afvoeren

Wij kunnen het door u ingezamelde tuinafval voor u afvoeren met ons eigen transport, maar u kunt het afval ook zelf bij ons komen inleveren. Onze ervaren medewerkers komen op afspraak bij u langs om het tuinafval op te halen. Dit afval kunnen wij vervolgens recyclen.

Tuinafval recyclen

Het tuinafval en GFT afval dat Rouwmaat inzamelt wordt grotendeels gerecycled. Wij adviseren onze relaties om te scheiden aan de bron. Het scheiden van afval aan de bron betekent dat het achteraf niet meer gedaan hoeft te worden.  Dit levert een kostenbesparing op en reduceert de CO² uitstoot.  Zo helpt ook Rouwmaat mee aan een beter én schoner milieu. Wanneer tuinafval en GFT afval niet gemend worden met andere afval soorten, kan het worden gebruikt om compost van te maken. Compost bevat belangrijke voedingsstoffen en verbetert de structuur van de bodem.

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *