frank-beurskens Frank Beurskens
Meer weten?

Ik sta u graag vrijblijvend te woord!

 • Snel
 • Kosteloos
 • Deskundig
 
 1. Bel (0544) 47 40 40
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Ongeldige invoer
 7. Vraag
  Ongeldige invoer
 8. *

Bedrijfsafval

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw bedrijfsafval? Bij Rouwmaat kunt u uw bedrijfsafval afvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende bedrijfsafvalcontainers, waaronder rolcontainers voor bedrijfsafval. Wij bieden hiervoor een all-in service.

Wat is bedrijfsafval?

Bedrijfsafval wordt ook vaak restafval genoemd en is vaak vergelijkbaar met huishoudelijk afval. Het is een mix van diverse bedrijfsafvalstromen die met name bestaat uit niet-recyclebare materialen. Gevaarlijke afvalstoffen, asbesthoudend of asbestgelijkend afval en vloeibare afvalstoffen (bitumen) vallen niet onder bedrijfsafval!

Bedrijfsafval scheiden

Als bedrijf bent u verplicht om bedrijfsafval te scheiden. Dit wordt gecontroleerd door diverse instanties, waaronder de milieupolitie, de belastingdienst en de Inspectie SZW. De precieze regels voor het scheiden van bedrijfsafval verschillen per gemeente. Rouwmaat informeert u hier graag over. Neem hiervoor contact met ons op.

Bedrijfsafval container huren

Bij Rouwmaat kunt u diverse containers huren voor uw bedrijfsafval. Wij hebben in onze webshop bijvoorbeeld rolcontainers voor bedrijfsafval te huur. Bij ons betaalt u voor de containers een all-in prijs. Dit houdt in dat u één bedrag betaalt voor:

 • De huur van de container voor bedrijfsafval
 • De bezorging en het ledigen van de container
 • De verwerking van het bedrijfsafval
 • Het ophalen van de container

U hoeft zich daardoor geen zorgen meer te maken over het afvoeren en storten van uw bedrijfsafval. Rouwmaat regelt het gewoon!

afvalinzameling

Bedrijfsafval afvoeren/storten

Het is ook mogelijk om uw bedrijfsafval te storten bij Rouwmaat. Daarnaast kunnen bedrijven afval door ons laten afvoeren. Bij de eerste keer, dient u hiervoor eerst contact op te nemen met onze administratie, zodat alle administratie die noodzakelijk is voor het storten van het bedrijfsafval correct geregeld is.

Hergebruik van bedrijfsafval

Een deel van het bedrijfsafval dat Rouwmaat inzamelt, wordt gerecycled. Het bedrijfsafval, dat niet meer herbruikbaar is, wordt door Rouwmaat toch nuttig gebruikt. Wanneer de hoogcalorische stoffen, zoals folie, papier en karton zijn gescheiden van de niet-bruikbare stoffen, worden deze stoffen in onze fabriek opgewerkt tot een secundaire brandstof. Deze brandstof kan als vervanging van de fossiele brandstoffen gebruikt worden bij o.a. de productie van cement.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het afvoeren van bedrijfsafval of wilt u een bedrijfsafvalcontainer huren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag!

Meer weten? Neem contact met ons op. Neem contact op

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
LinkedIn

Discussieer mee op onze LinkedIn Pagina.

Meer informatie?

 1. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 2. Naam*
  Vul s.v.p. uw naam in.
 3. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 4. E-mailadres*
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 5. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 6. Plaats*
  Vul s.v.p. uw plaats in.
 7. Omschrijving opdracht
  Ongeldige invoer
 8. *