10 gratis ledigingen voor bedrijven in Zutphen, Apeldoorn en Deventer

Bedrijven in Zutphen, Apeldoorn en Deventer opgelet!

Samen met de Cleantech Regio mogen we 40 ondernemers blij maken die hun afval een tweede leven gunnen. Als jij koffiedrab, sinaasappelschillen en etensresten scheidt, halen wij het 10 keer gratis bij je op.

Zo kunnen er nieuwe producten van worden gemaakt, zoals schoonmaakmiddel, likeur en voedingsbodem voor oesterzwammen.

De actie is geldig voor de eerste 40 aanmeldingen van bedrijven in Zutphen, Apeldoorn en Deventer en verplicht nergens toe!

Als je hieraan meedoet, zit je dus nergens aan vast. Je kunt op ieder gewenst moment stoppen.

 

Geef etensresten, koffiedrab en sinaasappelschillen een tweede leven!

In de horeca en op plekken waar mensen samenwerken ontstaat veel afval. Etensresten op de borden, citrusschillen na het persen van een sapje en liters koffiedrab. Vaak belanden deze resten op de grote hoop bij het restafval, waar ze rechtstreeks de verbrandingsoven in gaan.

En dat is zonde, want er kan zeep of likeur van gemaakt worden. En er kunnen oesterzwammen op gekweekt worden!

Daarom zamelen wij, in samenwerking met Seenons, koffiedrab, sinaasappelschillen en etensresten in bij horeca en bedrijven. We zorgen dat ze worden hergebruikt in nieuwe, circulaire producten, liefst van Oost-Nederlandse makelij.

Bekijk hier de reportage die Omroep Gelderland maakte over onze dienst:

40 bedrijven in Zutphen, Apeldoorn en Deventer kunnen nu gratis deelnemen

Normaal gesproken ledigen wij de emmers tegen een vast, laag tarief van €3,50 per emmer.

In samenwerking met de Cleantech Regio bieden wij 40 bedrijven in Zutphen, Apeldoorn en Deventer nu de mogelijkheid om volle emmers afval 10 keer gratis te laten ledigen.

Zo kun je kennismaken met het concept en zelf de voordelen ervaren, zoals:

  • Makkelijk te plaatsen op elke werkplek, zelfs onder de bar. Daardoor wordt het scheiden van het afval eenvoudig voor elke medewerker.
  • Geen zware, grote restafvalcontainer naar de opstelplaats sjouwen; wij halen de emmertjes gewoon aan de bar, in de keuken of bij de koffie-automaat op.
  • Geen noodzaak om een complete milieustraat in te richten als daar geen plek voor is.
  • De emmers zijn met een deksel afsluitbaar, dus je beperkt stank.
  • We halen volle emmers tot 2x per week op, dus je beperkt de kans op rotten (en wij kunnen het nog ‘vers’ afleveren bij partijen die er weer hoogwaardige, nieuwe producten van maken).
  • Je hebt minder restafval (de duurste afvalstroom), dus bespaart daarop.

Wil je, net als Hesselink Koffie, de Fietskoeriers, Van Rossum's Koffie, Broodbode, de Zutphense stadsmanager Remco Feith en andere klanten en ambassadeurs, ook méér uit je afval halen? En daardoor duurzamer worden en wellicht zelfs kosten besparen? Schrijf je dan snel in voor de gratis proefperiode!